POTUJTE, ODKRIJTE SEBE Z WEEKEND MAX MARA!

Weekend Max Mara se s svojo jesensko-zimsko kampanjo 2022 odpravlja na izlet na prostem. Na izletu, polnem presenečenj in skritih trenutkov sreče, igra glavno vlogo ameriška krasotica Taylor Hill, kljub temu pa so vendarle v ospredju izjemni kosi kolekcije.

Ameriška lepotica v čudoviti kampanji pozira za fotografije, ki jih je posnel Lachlan Bailey. Na fotografijah je oblečena v prekrasne jesenske kose, ki vključujejo dolge plašče, pisane pletenine in kariraste potiske. Fotografije so posnete v okolju, ki združuje naravo in arhitekturo. Na eni od le teh rjavolaska nosi črtast pulover v kombinaciji z jeansom, hlače v barvi gorčice in karirasto torbico. Na drugi sliki je Taylor Hill oblečena v rožnato »napihnjeno« jakno, pulover z ovratnikom, široke hlače in superge. Mlada Američanka se nam je pokazala tudi v slogu, sestavljenem iz roza suknjiča iz tartana in sivega hlačnega kostima. Poleg fotografij se rjavolaska pojavi v kratkem filmu, ki prikazuje obraz Weekend Max Mara v gibanju.

»To sezono se podajte na potovanje, da znova odkrijete svojo notranjo ustvarjalnost in na novo definirate svoj osebni slog. Duha kolekcije uteleša vrhunski model Taylor Hill, posnel pa jo je fotograf Lachlan Bailey. Novo vas čaka.« – Weekend Max Mara

Fizičen nakup je pri nas možen v trgovini Weekend Max Mara na Wolfovi 10 v Ljubljani.