POTOVANJE K SEBI

Ko je izumila preprost, enostaven stil brez kakršnegakoli dekorja, je Gabrielle Chanel ponudila ženskam nekaj revolucionarnega. Svobodo. Svobodo gibanja, življenja in biti to, kar si. Preprosta potreba, ki je globoko ukoreninjena in pri kateri ni kompromisov, je šla z roko v roki z novim rojevajočim se, univerzalnim poželenjem, potovati in odkrivati svet. Bila je nomadska duša in zanjo je bilo biti v gibanju njene vizije ženske lepote in vsake kreacije hiše Chanel.

Ta princip je privedel h kreaciji Sublimage, negovalne linije, ki je sama po sebi rezultat posebnega potovanja in se nahaja v samem viru vrhunske, kot še nikoli prej videne ideje lepote, saj združuje ultra visoko učinkovitost z užitkom. Onkraj odseva silhuete obraza v ogledalu, etos Gabrielle Chanel in hedonistična filozofija, ki jo najdemo v negovalni liniji Sublimage, ponujata povabilo, bolj kot kadarkoli prej, na doživetje novega potovanja, ki je brezčasen in brez meja. To je potovanje nazaj k samemu sebi. Z drugimi besedami, kako uskladiti gibanje našega telesa z gibanji v našem notranjem življenju. Gabrielle Chanel je odločno trdila, da bi lahko cel svet prepotovala samo s štirimi pari čevljev. V tem istem duhu elegantne preprostosti nas negovalna linija Sublimage vabi, da se ji pridružimo v njenem bistvu lepote. Za to ikonsko negovalno linijo so pri znamki Chanel oblikovali nove, prenosne proizvode, ki so prežeti s prestižem. Imajo vlogo skoraj kot talismani, brez katerih ne gre, ki nam omogočajo, da gremo onkraj vrhunskega in da polno izrazimo našo osebnost s sijočo, notranjo svetlobo, kjerkoli, kadarkoli. Z negovalno linijo Sublimage boste lahko potovali skozi zrcalo in se podali na najbolj dragoceno potovanje. Tropska meglica se zliva z bujnim gozdom, ki je skoraj kot pragozd. Roža, ki si je tu ustvarila kraljestvo je vanilija Vanilla Planifolia. A ta izjemna sestavina, ki jo najdem v parfumeriji, ni bila še razodela vseh svojih najveličastnejših skrivnosti. Med preučevanjem dišavnih lastnosti vanilije so pri znamki Chanel odkrili izjemno učinkovito delovanje na znake staranja. Na laboratoriju na odprtem na Madagaskarju so centri za raziskave Chanel Research z ekstrakcijo pridobili najučinkovitejše molekule iz te rastline in jih tako skrbno preoblikovale s pomočjo ekskluzivnega postopka polifrakcije, da so iz njih izvabili njihove najboljše značilnosti. Tako skrbno preoblikovana ima vanilija 40-krat več aktivnih molekul kot osnovna botanična matrica. Pa naj bo proizvod velike, skrivnostne moči narave ali skrivnostni znak iz vesolja, je cvet brezmadežnih cvetnih listov in z jedrom črnih semen odkril svojo prečudovito usodo, predati svoje bistvo hiši, ki je temu primerno, že bila osvojila črno in belo kot vrhunski simbol prestiža v svoji bogati zgodovini.

Prežeta z avantgardnim, ustvarjalnim duhom Hiše Chanel, se je negovalna linija Sublimage predstavila leta 2006. Danes ikonska linija se je s časom širila in v ponudbi šteje celoviti lepotni ritual, ki spodbuja pomlajevanje kože, kot tudi sijočo, žarečo kožo. V letu 2021 so pri znamki Chanel usmerili pozornost na moč vanilije Vanilla Planifolia, v jedru s to visoko učinkovito sestavino, ki za 3-krat poveča regeneracijo celic v koži, je Sublimage La Crème izjemna celovita negovalna krema, ki deluje na videz vseh parametrov mladosti kože. Kar je bistvo nege, ki nas bo pospremila na potovanje k bistvu nas samih. Ublažite videz vseh znakov staranja s pomočjo kombinacije spodbujanja pomlajevanja kože, udobjem in povrnitvijo sijaja. S Sublimage La Crème, Chanel usmerja soj žarometov na zamisel o negi proti staranju z najnaprednejšo novo svetlobo. Vrhunskost strokovnosti Hiše, na kateri temelji negovalna linija, ki ponuja celovit pristop k negi kože. Obogatena z ultra učinkovito, dragoceno vanilijo Vanilla Planifolia, je koža navlažena, obrazne poteze so zglajene, gube so videti ublažene. Z zaščito pred prostimi radikali bo polt videti enakomerna in žareča v njeni sijoči vitalnosti. Dan za dnem bo pogled v ogledalo razodel vrhunsko lepoto obraza s preoblikovanimi konturami. Dodelane formule se predstavljajo v razkošnih teksturah za vse potrebe, želje in moderni slog življenja uporabnic, Suprême, Universelle, and Fine. Odišavljene so z nežnim, prefinjenim vonjem, ki so ga ustvarili samo zanje. Sublimage La Crème odseva vrhunsko videnje lepote, kjer se učinkovitost in čutni užitek prepletata. Ravno zato kolekcija na naraven način služi kot potni list na potovanje, kjer vlada razvajanje in ki gre onkraj zrcala. Imeti zdravo in lepo kožo nudi miselno spokojnost, vliva novo odkrit občutek samozavesti. S povrnitvijo sijaja koži je moč vsakemu posamezniku razodeti njegovo notranjo svetlobo.

Ključna učinkovina v negovalni liniji Sublimage se pridobiva s postopkom polifrakcije vanilije Vanilla Planifolia, posebnim procesom, ki so ga razvili znanstveniki v laboratorijih znamke Chanel. Ta tehnika sestoji iz posebnih korakov ekstrakcije, zahvaljujoč kateremu je moč pridobiti polifrakcionirano vanilijo Vanilla Planifolia, ki je bogata s poliketoni in vsebuje 40-krat večjo koncentracijo aktivnih molekul v primerjevi z osnovno botanično matrico. Pri čemer kar za trikrat poveča regeneracijo celic v vrhnjici. Sublimage La Crème deluje na vse parametre mladosti, ki so jih določili centri za raziskave Chanel Research, vlaženje, udobje, gube, struktura, enakomernost, krepkost in sijaj. Takoj po nanosu je koža videti navlažena, udobna in sijoča. Zaščitena je pred izgubo vlage. Dan za dnem povrne udobje in je videti bolj skladna in napeta. Polt in površina kože sta videti bolj izenačena, gube so manj vidne. Beli in črni, barvi vanilije, se pridružuje tretja ikonska Chanel barva, zlata. Sublimage La Crème se predstavlja v loščenih steklenih lončkih s črnim pokrovčkom in priloženim tankim aplikatorjem iz nerjavečega železa in titana. Prestiž, ki te vabi, da ga vedno vzameš s seboj, bodi si na oddaljeno pustolovščino ali na potovanju k sebi. Kot spremstvo svobode tega notranjega gibanja, je Chanel obogatil kolekcijo Sublimage z novim, dvojnim lončkom. Narejen za vse tri izvedbe te ikonske kreme Sublimage La Crème — Suprême, Universelle and Fine — združuje ekološko odgovorne standarde za pakiranja in embalaže, obenem pa uporabnikom ponuja svobodo, da se predajo močni želji po potovanju. Elegantna polnila, ki se lahko reciklirajo, lahko hranimo doma v lončku, in jih vzamemo s seboj, ko se pojavi priložnost za počitniški pobeg. Lahka in praktična polnila, ti kozmetični snemljivi dragulji iz z zlato anodiziranega aluminija, so zaščiteni s pokrovčkom z odtisnjenim dvojnim C logom. Enostavni so za na pot in vedno bodo našli svoje mesto v torbici, brez da bi vam na poti bili v napoto. Preprostost prestižne embalaže na polnilo. Preprostost doživetja uporabnika, ki združuje funkcionalnost in estetiko. Preprostost želje, da naj bo Sublimage tista svetloba, ki nas spremlja na vsakem potovanju. Nič več, a nikdar manj, je prestiž postal bistven na način, kot ga doživlja Chanel. Pravi pravcati primer svobode, da smo to kar smo.