POPOLN TRENUTEK NA SNEGU Z ZNAMKO BOSS

BOSS se spušča še globlje v vznemirljiv svet športa z novo kapsulno kolekcijo, ustvarjeno v sodelovanju z znamko luksuznih smučarskih oblačil Perfect Moment. Zbirka združuje klasične, zgodovinske sloge obeh znamk in v 23 kosih ponuja tehnične in funkcionalne stile, ki jih lahko nosite na smučišču in v njih blestite tudi izven njega.

“Sodelovanje ohranjamo v okviru tega, kar znamo narediti, ne da bi bili preveč “dizajnerski” ali preveč izven okvirjev v smislu oblikovanja, videza in občutka,” je povedala kreativna direktorica Perfect Moment Jane Gottschalk. “Gre za res pravo sodelovanje, ker je vse skupaj kljub vsemu videti zelo Perfect Moment – ljudje poznajo naše oblike, naše smučarske hlače, naše enodelne hlače in naše jakne. Ohranili smo to zvestobo obema znamkama, naši z oblikami in tehničnim znanjem ter njihovi z drznimi, a tradicionalnimi barvami.”

Kolekcija kot rečeno ponuja številne različne sloge, kot so dolge in smučarske jakne, smučarske hlače, smučarske kombinezone, pletenine in druge dodatke, med tem ko celotno sodelovanje kot rdeča nit povezujeta logotipa obeh blagovnih znamk, pri čemer je na številnih slogih logotip BOSS dodatno okrašen z zvezdnim motivom Perfect Moment. Kosi so sicer v svojem bistvu zasnovani v barvni paleti, ki je zvesta estetiki obeh blagovnih znamk in vključuje Bossovo tradicionalno črno, belo in rjavo (odtenek Camel) kombinacijo ter jo združuje s priljubljenim svetlo oranžnim odtenkom, zaščitnim znakom znamke Perfect Moment.

“Ko smo začeli delati na tem sodelovanju, smo navdih iskali v oblikovnih smernicah BOSS oziroma Perfect Moment,” je povedal Marco Falcioni, višji podpredsednik kreativnega vodenja pri Hugo Boss. “Želeli smo združiti privlačen dizajn kolekcij Perfect Moment za smučanje in obsmučarske dejavnosti z estetiko oblačil BOSS za šport in prosti čas. Dejansko smo spojili nove smernice in barvno paleto blagovne znamke BOSS s strokovnim znanjem in izkušnjami na področju športnih oblačil, s katerimi se lahko pohvali znamka Perfect Moment. Rezultat je kolekcija, ki ponuja najboljše prileganje, kakovost in inovativnost za drzen odnos na smučišču in izven njega.”

Kreativna direktorica Perfect Moment Jane Gottschalk je dodala, da jo je za to sodelovanje delno navdihnilo Bossovo prejšnje sodelovanje z Russell Athletic, polno svetlih barv in monogramov.

Najnovejša kapsulna kolekcija je bila za znamko BOSS sicer pomemben podvig, saj krepi prisotnost nemškega velikana v športnem svetu. Kolekcija smučarskih oblačil sicer na police prihaja po tem, ko je Boss leta 2020 in 2021 predstavil dve sodelovanju z znamko Russell Athletic.