POLETNE AVANTURE V SVET MODE

Končno je poletje doživelo sijoč vrhunec in že komaj čakamo, da pride čas za dopust. No, ali pa je ta že mimo. Vsi se bomo, ali pa smo se že, potopili v naše najljubše poletne dejavnosti, pa naj bo to preizkušanje kulinaričnih spretnosti na žaru, uživanje v slikovitem morskem pikniku, srkanje penine na prostem ali dopolnitev poletne garderobe z nakupovanjem! Poletno nakupovanje je bolj razburljivo kot kadar koli prej, saj naše najljubše modne znamke predstavljajo inovativne destinacijske pojavne trgovine. Čeprav te po navadi niso trajne (razen izjem), vam je zagotovljena enako luksuzna in edinstvena nakupovalna izkušnja ter blago, ki je na voljo izključno na lokaciji? Ne ravno vaš tipičen počitniški spominek! Za vas smo pripravili seznam najbolj priljubljenih pojavnih lokacij tega leta, povemo pa vam, da jih je nekaj zelo blizu!

Dioriviera Rosewood Miramar

Diorjeva najnovejša pojavna lokacija ob oceanu na plaži Miramar v Kaliforniji je vsekakor vredna obiska. S pogledom na sončno kuliso in bazenski lokal Dior, igrišče za balinanje in nastanitve Garden Bungalow Suites lahko poleg brskanja po čudoviti zbirki svoj čas namenite tudi številnim drugim luksuznim dejavnostim.

Trgovina je odprta do 6. septembra 2021.

Gucci East Hampton

V preteklih letih je Gucci v East Hamptonu redno postavljal številne sezonske pojavne lokacije, vendar omenjena lokacija predstavlja prvo stalno trgovino blagovne znamke. Butik je bil premišljeno zasnovan tako, da se ujema s slikovitim mestom ob plaži, v čast otvoritvenega praznovanja pa je na voljo kapsulna kolekcija torbic in manjših usnjenih izdelkov, izdelanih izključno za trgovino East Hampton.

Stalna lokacija

Chanel Capri

Chanel že šesto sezono na Kapriju znova odpira privlačen sezonski butik. Ob obisku tega s sonca obsijanega prostora v terakotni barvi lahko kupite kolekcijo Chanel Coco Beach 2021, ki je na voljo samo v izbranih Chanelovih butikih.

Trgovina je stranke odprta do konca oktobra.

Bottega Veneta Williamsburg

Ta banka iz obdobja velike depresije je postala slikarski in snemalni studio, brivnica, zdaj pa v sebi hrani premišljen izbor najboljših kosov znamke Bottega Veneta. Blagovna znamka uporablja pristop, osredotočen na dodatke, z omejenim izborom ključnih kosov RTW iz njihove zbirke Wardrobe 02.

Trgovina je odprta do konca septembra.

Tod’s East Hampton

Tod’s prinaša vrhunsko italijansko kakovost na svojo prvo sezonsko pojavno lokacijo v sončnem vzhodnem Hamptonu. Eleganten butik, okrašen s tiskanimi tapetami ter navdihnjen s slikovitimi pokrajinami Portofina, bo ponujal tako moške kot ženske RTW kolekcije ter široko paleto poletnih dodatkov znamke. In ne pozabite preveriti ekskluzivnih pop-up kosov, vključno s sandali in espadrilami, nakupovalnimi vrečami in igrivimi usnjenimi obeski.

Stalna lokacija.

Giorgio Armani Porto Cervo

V slikovitem italijanskem Porto Cervu se poleti obvezno odpravite v konceptno trgovino Giorgio Armani. Med nakupovanjem si vzemite trenutek in opazujte eterični prostor, okrašen z motivi modre in svetlo zlate palme ter njegove prosojne stene, osvetljene z gradientno osvetlitvijo, ki vas bo popeljala v mirno obmorsko marino. V elegantnem vesolju so zbrane Armanijeve konfekcijske kolekcije, dodatki, očala, visoki nakit in del linije Armani Prive.

Trajanje ni znano.

Brunello Cucinelli Rosewood Miramar

Hotel na plaži Rosewood Miramar z novim butikom Brunello Cucinelli ponuja vpogled v italijansko razkošje. Vabljiva prodajalna obuja klasično eleganco, po kateri je blagovna znamka postala znana, in vsebuje vse od elegantnih dnevnih oblačil do prilagojenih večernih oblek in pletenin, okrašenih z bleščicami. Letos ne načrtujete izleta na plažo Miramar? Na srečo je to stalna lokacija, ki jo je mogoče obiskati vse leto!

Trajanje ni znano.

Dolce & Gabbana Hamptons

Dolce & Gabbana bo mobilna! Italijanska blagovna znamka je prinesla Sicilijo v Hamptons z zabavnim potujočim pojavnim konceptom. Nikakor ne smete zamuditi popolnoma prilagojene potovalne prikolice, ki spominja na sicilijanski voziček s svojo barvito okrašeno zunanjostjo, ki je večno navdihnila blagovno znamko Dolce & Gabbana. Če se boste to poletje znašli v Hamptonsu, bodite pozorni na to potujočo pojavno lokacijo in nakupujte v zbirkah Dolce & Gabbana Men, Women in Children.

Trajanje ni znano.

Chanel Factory 5 Rovinj

Na čudoviti rivieri rovinjskega Grand Park Hotela boste lahko opazili neponovljivi pop up butik, ki je videti kot tovarna v malem. Na simpatično zasnovanem tekočem traku se namreč premikajo številni izdelki, ki so ustvarjeni premierno ob posebni priložnosti kar 100-letnici najbolj znamenitega parfuma No. 5 francoske stvariteljice Coco Gabrielle Chanel. Celotna negovalna linija je skreirana v retro embalažah, kjer v obliki kanglice za barve na primer lahko kupite gel za tuširanje ali pa v drugi kanglici šumeče tablete za kopalno kad, seveda vse iz linije negovalnih izdelkov No. 5. Ali pa si za na pot izberete čudovita lična mala pakiranja kreme za telo ali losjona, morda priročni parfum za v torbico ali milo v kovinskem etuiju. Prijetno počutje ob izbrani francoski glasbi pa vas bo povsem očaralo tudi s čudovitim pogledom na obmorsko mestece Rovinj v ozadju in bližnje valove, ki vam bodo pričarali prvovrstno morsko izkušnjo. Povsem blizu, skoraj tako kot na Azurni obali.

Pohitite, pop up bo odprt le do 15. avgusta 2021!