POLETJE V VELIKEM SLOGU LES BEIGES

V letu 2022 se linija Les Beiges podaja v »velikansko« poletje. Ekstravaganca ličil od glave do peta. Sijaj naravno svetleče polti. Chanel to poletje razmišlja na veliko. Svobodnejše, lažje in še bolj užitkarsko.

XXL formati izdelkov, več uporabe in ultra senzorične teksture za obraz, telo in lase. Enostavno, nanosno in velikansko ličenje. Za svež, svetleč in brez posebnega truda naraven videz. Z Les Beiges znamka Chanel ustvari svojo največjo in najboljšo dozo pudra. Oversize Healthy Glow Sun Kissed puder ogreje kožo in ji da sijaj poletnega dne ob morju. Ponuja vam popolno svobodo pri nošenju na obrazu, pa tudi ramenih, dekolteju in celo na rokah ter nogah. Ta ekskluzivna kreacija ima zaobljeno kvadratno obliko, ki je simbol linije Les Beiges, in biserno, rahlo kremasto formulo pudra, na voljo je v idealnih treh poletnih odtenkih.

Novi Oversize Kabuki Brash čopič dopolnjuje izkušnjo za brezhiben nanos na vaše telo ali vaš obraz. Ultra zaželeno je tudi novo biserno olje za telo. Huile Illuminatrice telo ovije z mehkim bakrenim in zlatim leskom. To suho olje velikega formata (250 ml) je zasnovano za obilen nanos na obraz in lase. Prefinjeno krepi vaša ramena, noge in dekolte. Nanesite ga obilno, kolikor vam srce zaželi. Koža, ki odseva sončne žarke, je znak, da je nastopila sezona poletja.

Pretekla poletna kampanija za kolekcijo LES BEIGES

V kolekciji se bo našla tudi krema, ki takoj nudi videz zdravega sijaja vaše kože. Ogrejte polt s pridihom sončne svetlobe. Nov odtenek Soleil Tan Medium Bronze, ki ga morate imeti s kremo Healthy Glow Bronzing Cream, zagotavlja vaši koži nežen žameten sijaj. Se strinjate, da bo to poletje velikansko? Mi že komaj čakamo na močnejše sončne žarke in kombiniranje poletnih oblačil z novimi XXL izdelki iz kolekcije Les Beiges.