POKRIVALA, KI VAM NARIŠEJO NASMEH NA OBRAZ

Swag Golf, omejena in kakovostna znamka dodatkov, opreme in oblačil za golf, je naznanila novo strateško partnerstvo s Club Champion, ki vsem golfistom ponuja prilagajanje za golf palice Tour kakovosti.

Club Champion ponuja več kot 110 lokacij po celotnih ZDA, vključno s studii na vseh večjih golfskih tržiščih, njihovi zaupanja vredni strokovnjaki za prilagajanje pa so redno predstavljeni na seznamu 100 najboljših inžinirjev revije Golf Digest, deloma zaradi več kot 100.000 prilagajanj, ki jih opravijo letno.

“To novo partnerstvo s podjetjem Swag Golf je v skladu z našo misijo zniževanja rezultatov in dvigovanja ravni čistega užitka v golfu naših strank,” pravi ustanovitelj Club Champion, Nick Sherburne.

S tem dogovorom bo Swag Golf po novem ponujal štiri modele palic s petimi ekskluzivnimi pokrivali, ki so na voljo samo pri Club Champion, zaradi česar so edina lokacija v državi, ki ponuja opremo za palice Swag Golf. Ti izdelki so bili predstavljeni 15. maja na 50 lokacijah Club Champion v ZDA, modeli palic Swag Golf, ki so naprodaj pri Club Champion, pa bodo vključevali v ZDA izdelane, zelo iskane, natančno brušene bližalke in priljubljene modele Handsome One, Handsome Too, Savage One in Savage Too.