POKAŽITE ČUSTVA IN SVOJO EDINSTVENO BARVITOST Z VAŠIMI BARVAMI

V pomladnih mesecih letošnjega leta je francoska Hiša Chanel jasna in glasna, barva ima čar. Čar osebe, ki jo nosi.

Z najnovejšo izdajo lakov v 24-tih odtenkih, ki vsebuje 17 novih barv, so pri Chanelu objavili ustvarjalni manifesto, ki je postavil v prvi plan barve kot priložnost, da z njimi zadovoljimo vse naše želje. To sezono je kreativni studio za ličila Chanel Makeup Creation Studio dokazal, da ima ustvarjalnost na dosegu konic prstov, z obnovitvijo linije lakov za nohte Le Vernis je oblikoval obsežno, izrazno bogato kolekcijo, ki se bo podala vsem počutjem in čustvom.

Zasnovana je bila kot jezik, ki je zamišljen, da odraža stil, tako kot detajl lahko dopolni in spremeni modni videz. Chanel se je podal v svet subtilnih odtenkov barvnega slovarja in ustvaril novo paleto, katere 24 barvnih izborov ponujajo živahnost in skrivnostnost, ki vsaki osebnosti in vsakemu ustvarjalnemu duhu doda njegov glas.

Ker, če nosiš ognjeno rdeče, nežno roza ali kaki sive nohte, pomeni izraziti točno to, kdo si v točno tem izbranem trenutku. Brez kompromisov. Brez opravičevanja. Bodite čustveni! Za to kolekcijo, osredotočeno na pet glavnih barvnih družin, je Chanel, mojster v čustveno izraznih in čutov vzbujajočih barvah, vsakemu laku za nohte vlil njegove lastne značajske poteze. Poživljajoče barve. Sijoča barve, ki ti v hipu dajo energijo, ognjevita rdeča, živahna fuksija, živa koralna in intenzivna sliva. Objemajoče barve, ki dajo občutek udobja. Nežno nevtralni odtenki, ki navdihujejo mirnost in spokojnost, nežna roza, bež barve bele kave. Razveseljujoče barve.

Sveži, svetli in optimistični odtenki, ki bodrijo igrivost in vihravost, oblačno modra, veža lila, živahna rumena. Neobičajne barve, ki kršijo pravila in postavljajo svoja. Pridušeni in zadržani odtenki, ki so izven okvirjev. Med dvema svetovoma, med dvema barvama z roza prepojeno opečnato, androgeno siva s kaki pridihom.