POBEG SONCU

Ker je sonce, za človeško telo, vir neverjetne energije in ker hrepenimo po posončeni polti, ki jo otoplijo sončni žarki, a hkrati ohranjamo popolno stopnjo zaščite. Dior združuje zaščito pred soncem in užitek. Zahvaljujoč mojstrstvu formulacij Dior laboratorijev, različne zasvojljive teksture okrepijo željo po nanosu krem na vaš obraz, vaše telo in vaše lase, za popolno zaščito. Popolno zaščitena koža, ki sije celo poletje. Uživati na soncu in hkrati zaščititi kožo koristi vašemu telesu in vašemu umu. To je bistvo poletja.

Umetnost življenja po Diorjevo. Čisti trenutki izpopolnjenja in svobode, čisti trenutki pobega. S prvimi sončnimi žarki se pojavi tudi neustavljiva želja po posončeni polti. In celo leto ta želja po lepi zagoreli polti vztraja. Vse se vrti okoli lepote počutja. Dior predstavlja novo kolekcijo nege za sončenje. Dior Solar. Multisenzorično popotovanje v osrčje francoske riviere. V ospredju navdiha je Hotel Eden Roc in predstavnikom Diorjevih znanstvenih laboratorijev je uspelo ujeti duh francoske riviere v sedmih novih proizvodih. Dior Solar je nova Dior linija, ki je namenjena vsem tistim, ki sanjajo o prelepi in zaščiteni koži ter brezskrbnemu uživanju na soncu. Celovita rutina za zaščito in lepoto kože na obrazu, telesu in las. Zahvaljujoč zaščitnim proizvodom s SPF zaščito, je koža zaščitena od jutra do večera in hkrati ostaja sveža ter polna energije, ki ji jo je dalo sonce. Izkoristimo pozitivne lastnosti sonca. Našteti proizvodi vsebujejo SPF zaščito, Protective Creme SPF 30 in 50, Protective Milk SPF 30 in Protective Oil SPF 15. Obvladati pozitivne lastnosti sonca, to je bil izzvi s katerim so se spoprijeli znanstveniki znamke Dior. In prav zato v linijo Dior Solar dodajo Tan Beautifier Complex. Kompleks, ki simultano spodbuja, zaščiti, podaljša in poudari lepoto posončene polti. Združuje izjemne sestavine, kot sta koleus in inositol z derivatom vitamina E. Ekstrakt korenine koleusa je bogat s forskolinom, molekulo, ki globoko v koži deluje na različne načine. Pospeši naraven učinek zagorelosti kože. Biološko zaščiti kožo in omeji poškodbe, ki jih povzročajo UV žarki. Poveča gostoto vrhnjice za večjo zaščito kože. Inozitol, sestavina, ki se pridobi iz sadeža rožiča, pospešuje zagorelost polti. Tokoferil acetat, derivat vitamina E, zaščiti kožo pred prezgodnjim staranjem. Močan antioksidant, ki je naravno prisoten v vrhnjici, a se z leti proizvaja z zmanjšanimi vrednostmi. Antioksidant, ki preprečuje oksidacijo lipidov in proteinov usnjice, ki so ključni pri delovanju bariere. V skladu z Diorjevim statutom odgovornih formulacij, so bili vsi proizvodi za zaščito pred soncem del procesa natančne izbire sestavin.

Lahko zapišem, da gre pri novi liniji za veliko več, kot le nego za sončenje ampak za pravo multisenzorično izkušnjo. Poleg specifičnih negovalnih sestavin so se pri Diorju odločili, da za proizvode s SPF in Dior Solar After-Sun Balm, uporabijo pristen tahitijski monoi. Monoi, ki ga pridobijo s postopkom maceracije cvetov tiare (Gardenia tahitensis) in kokosovega olja (Cocos nucifera oil), kateri sledi še druga maceracija Kau Pe cvetov (Fagraea berteriana). Parfumsko olje (kar je tahitijski “monoi”) je naravno obogateno z omega 6 in 9, ki sta maščobni kislini, ki poskrbita za vlaženje kože. S tem, ko tvorita film, okrepita kožno bariero in zaščitita kožo pred izgubo vlage. Dišava tahitijskega monoi-a pa vas takoj popelje na počitnice prežete s soncem. Sladki dišavni podpis je razpoznana dišava Dior sončnih linij, ki nam ponudi pravi trenutek užitka za naše čute. Hiša Dior je od nekdaj skrbela za harmonijo med lepoto kože in užitkom za vse čute. In tako je tudi s sedmimi novimi Dior Solar formulami, ki poskrbijo za pravo senzorično izkušnjo. Dovolite vašim mislim, da odtavajo, uživajte vsak trenutek in si zagotovite popoln korak do prelepe porjavitve vse od priprave do polepšanja, za kožo, ki je sveža, mehka in poljubljena od sonca.

Protective Creme SPF 30 & SPF 50

Vsebuje filtre za zaščito pred soncem in je na voljo v dveh različnih stopnjah zaščite. Zaščitni kremi za obraz sta obogateni s tahitijskim monoi-em, ki poskrbi za nego kože. Njuni lahki, ultra sveži teksturi ne puščata mastnega filma na obrazu. Poleg zagotovljene zaščite kože pred sončnimi žarki, kremi poskrbita še za to, da je koža videti intenzivno nahranjena in navlažena vse do 24 ur od prvega nanosa: + 49% po 6 urah, + 28% (SPF 30) in + 27% (SPF 50) po 24 urah. Čez čas je koža videte še lepše in ima enoten in prelep zagorel videz. Fototip vsakega posameznika je klasificiran glede na to kako koža posameznika odreagira na UV žarke. Predstavi občutljivost kože na soncu vsakega posameznika. Bolj kot je koža svetla in občutljiva, večjo stopnjo zaščite (SPF) potrebuje.

Protective Oil SPF 15 in Protective Milk SPF 30 (Zaščitno olje SPF 15 in Zaščitno mleko SPF 30)

Dve stopnji zaščite, dve teksturi in dve izjemno senzorični formuli, ne glede na to kakšno teksturo izberete sta losjon ali olje. Obe formuli sta na voljo v 360° razpršilcu, ki omogoča enostaven in popolnoma enakomeren nanos. Sestava formule obogatena z omega 6 in 9 maščobnimi kislinami, ki so pridobljene iz tahitijskega monoi-a. Omega maščobni kislini blažita občutek neudobja, zagotovita globinsko vlaženje in mehčata vrhnjico, ki je najbolj prizadeta po izpostavljenosti sončnim žarkom. Zahvaljujoč zaščitnemu olju (Protective Oil) je koža satenasta in ohranja optimalno vlažnost 6 ur. Zaščitno mleko (Protective Milk) osveži in hrani vrhnjico. Z vsakim nanosom je koža polepšana in ostane popolna, mehka ter zaščitena za izjemno sijočo polt. Oljna tekstura je primerna tudi za lase. Močnejše ko je sonce, močnejša mora biti stopnja zaščite. Zelo nepriporočljivo je izpostavljanje soncu, ko je le to najmočnejše. Vsako vrsto zaščite je potrebno redno obnavljati (donanašati), še posebno po kopanju.

Sublimating Oil (Bleščeče olje)

Zvezdni proizvod linije, ki obraz, telo in lase ovije s tančico sončnega sijaja. Njegova razkošna tekstura kožo odišavi z rajsko dišavo. Sestavlja ga 95% sestavin naravnega izvora in je obogateno s štirimi odtenki bisernih pigmentov (bronze, bakreni, zlati in beli) za učinek nežnega a hkrati presentljivega sijaja. Bleščeče olje z močjo negovalnih lastnosti rastlinskih olj poskrbi za udobje kože. Olje sladkega mandlja, pridobljeno s hladnim stiskanjem, zagotovi visoko koncentracijo oleinske kisline (omega-9) maščobna kislina, ki je v veliki meri prisotna v organizmu. Zahvaljujoč popolni asimiliaciji s kožo, okrepi hidrolipidni film in poskrbi za elastičnost, prožnost in udobje. Koža je obnovljena in na videz mehka ter gladka. Olje močvirskega oslada, ki je prav tako izjemno bogato z omega 9 in nekaterimi ostalimi maščobnimi kislinami, poskrbi za takojšnje in dolgotrajno udobje. Skvalan, ki je naravno prisoten v koži, skrbi za zadostno količino lipidov in s tem hrani kožo ter skrbi za njeno udobje. V formuli je prisoten rastlinski skvalan. Vlaženje, ki traja 6 ur. Z enim nanosom so koža in lasje obdani s poletnim sijajem, ki poudari lepoto in srečo brezksrbnih poletnih dni.  Nahranjena in polepšana koža ter lasje. Podaljšan učinek zagorele polti.

Self-Tanning Gel (Samoporjavitveni gel)

Za zlato polt skozi celo leto ali za pripravo kože pred počitnicami. Samoporjavitveni gel ustvari iluzijo popolne polti. Zahvaljujoč dvojnemu delovanju, samoporjavitveno in polepševalno delovanje. Sestavlja ga 90% sestavin naravnega izvora, z delovanjem brez primere pri Diorju. DHA(dihidroksiaceton) reagira z amino kislinami, ki so naravno prisotne v koži, da polti daje naraven in enoten učinek zagorele polti. Mlečna kislina, iz družine AHA kislin, poznana po svoji sposobnosti izboljšanja kvalitete kože, s svojim luščilnim delovanjem poskrbi za krepitev celične obnove. Intenzivnost po meri z vsakim nanosom, 1 nanos za naraven ten, 2 nanosa za polt poljubljena od sonca, 3 nanosi za zlato polt, 4 nanosi za intenziven učinek zagorelosti. Z nežnim pridihom barve ali z intenzivnim učinkom zagorelosti, je koža na obrazu videti sijoča, obnovljena in postane “poletna koža”, ki jo obožujete.

After-Sun Balm (Balzam za nego po sončenju)

Nova formula s 94% sestavin naravnega izvora, popolnoma pomirja, hrani in polepša kožo po celodnevnem uživanju na soncu. Zagotovi izjemen trenutek sproščanja in dobrega počutja.  Razkošna tekstura takoj osveži kožo in ji zagotovi takojšen občutek pomirjanja. Karitejevo maslo je bogato in hranilno rastlinsko maslo, ki pomirja neudobje kože in ji zagotovi parvo mero lipidov, z visoko vsebnostjo omega 6 in 9 maščobnih kislin, ki sta osnovna elementa za popolno delovanje kože. Monoi poskrbi za izjemen očutek udobja. Osvežena, okrepljena in polepšana koža obdana z bisernim sijajem. Koža je intenzivno in dolgoročno osvežena + 43% po 6 urah. Polt je polepšana, zlata in sijoča. Bolj je koža nahranjena in navlažena, dlje časa je obstojna barva polti in njen sijaj.