PANERAI X PRADA LUNA ROSSA

Znamka Panerai, ki je bila ustvarjena z desetletji snovanja instrumentov za pustolovce, zlasti tiste, ki preizkušajo svojo moč proti morju, si je prislužila sloves zagotavljanja ur, ki izkazujejo tehnično zanesljivost v ekstremnih razmerah na Zemlji in zunaj nje. In ponosen partner znamke, ekipa Luna Rossa, zmagovalka pokala Prada na zadnjem tekmovanju za pokal Amerike, je med najboljšimi jadralnimi klubi na svetu.

S skupno naklonjenostjo do morskega sveta in ponosno italijansko dediščino sta Panerai in ekipa Luna Rossa partnerja od leta 2017, pri čemer Panerai podpira ekipo in jemlje navdih pri jadralski tehnologiji Luna Rossa za ustvarjanje ur, ki ponazarjajo športni duh jahte. Ob začetku dirke za naslednji pokal Amerike, ki bo leta 2024 v Barceloni, in obnovitvi njunega partnerstva, legendarna Luminor Luna Rossa debitira v novem videzu.

Luminor Luna Rossa, izdelana v posebni izdaji 1.500 kosov, kaže okrepljivo svež značaj in ponuja sodobno interpretacijo pomorskega stila; nepričakovana paleta bele, sive in rdeče je osnova za vsestransko a vendar subtilno uro.

OGLEJTE SI LANSKO SODELOVANJE

44 mm jekleno ohišje ponuja polirano površino, ki se ujema s polirano ročico in je v kontrastu z brušenim zaščitnim elementom za krono, medtem ko siva Super-LumiNova™, ki sveti zeleno, in rdeč majhen sekundni kazalec poudarjata mat belo številčnico, prilagojeno logotipu Luna Rossa. Luminor Luna Rossa poganja kaliber P.6000, ura na ročno navijanje pa ponuja tridnevno rezervo moči. Kaliber ima tudi sistem, ki ustavi tehtnico, ko izvlečete navijalno krono za večjo natančnost pri nastavljanju časa. Luminor Luna Rossa, ki je vodoodporna do 10 barov (~100 metrov), vključuje dva paščka: sivo možnost iz dveh materialov z rdečo črto, ki predstavlja logotip ekipe, in drugo iz črne gume, skupaj z zaponko iz jekla.