OPREMITE VAŠ DOM V SLOGU

Tako kot original je tudi posebna izdaja s svojim čistim in značilnim izrazom brezčasno elegantna. CH24 Soft ponuja očarljivo mat površino, na voljo v materialu s certifikatom FSC ™ in šestih klasičnih barvah: modri, črni, sivi, beli, zeleni in rdeči. Nov zaključek seveda ponuja vabljivo kakovost, ki mika in privlači pogled vzdolž naslonjala. Poleg tega premaz olajša vzdrževanje stola, ohranja pa brezčasni dizajn in še bolj čist videz.

Stol CH24 Wishbone, ki ga je izdelal Hans J. Wegner, je prvič začelo proizvajati podjetje Carl Hansen & Søn leta 1950. Ikonični kos je skozi vsa leta postal odlično preoblikovan v duhu modernega razpoloženja in načel danskega oblikovanja, najnovejši izdelek pa je je del kolekcije CH24 Soft Edition.

Trden bukov stol oblečen v tihe odtenke, ki spominjajo na barve, ki jih najdemo v naravi, je v svojem slogu eleganten in izdelan po strogih standardih. Stol klasičnega videza je ročno tkan iz 120 metrov papirnate vrvice, za izvedbo pa spreten obrtnik potrebuje celo uro.

Več o izdelkih znamke lahko preberete na KLIK, kjer je možen tudi nakup. Obiščete lahko tudi fizično prodajalno ID:Doma na Slovenski cesti 9 v Ljubljani.