OH, TA PREČUDOVITI ORIENT

Kolekcija dišav francoske znamke Guerlain Absolus d’Orient, nastala v iskanju najboljših surovin, vabi na odkrivanje čutov z edinstvenimi orientalskimi dišavami.

Odkrijte fascinantno deželo in razkrijte njene najdragocenejše skrivnosti skozi skrivnostne note jantarja, lesa in začimb. Tople in očarljive dišave zajemajo moč in lepoto Vzhoda. Les Absolus d’Orient slavi starodavno in intimno vez, ki Guerlain povezuje z Vzhodom, in ljubezen parfumerjev Hiše Guerlain do njegovih izjemnih surovin. Ta kolekcija je sestavljena iz dišav, od katerih je vsaka sestavljena v poklon različnim vrstam lesa in tem edinstvenim notam, povabilo k sanjam in pobegu od vsega. Epices Exquises, Santal Royal in Cuir Intense … Tri osnovne dišave v kolekciji Absolus d’Orient so prav tako praznovanje dragocenih vrst lesa in plemenitih surovin parfumerije kot vabilo na izvrstno potovanje, kjer se združijo bogate note, drzne dišave in razkošni materiali.

»Z Epices Exquises sem želel ponovno prepisati presenetljiv vonj mamljive kave začinjene s kardamomom, ki mi je ponujena vsakič, ko obiščem bližnji vzhod. Edinstvena mešanica začimb te kave polni moj spomin s slastnimi kontrastnimi občutki: najprej svežina kardamoma, ki se meša z ostrino popraste, čutne baze. Gre za omamno, opojno dišavo.«

Thierry Wasser, Guerlain master-perfumer

Dišava Epices Exquises je evokacija čutnega potovanja. Parfumski mojster znamke Guerlain Thierry Wasser je ujel bistvo neustavljivo orientalske dišave, začinjene arome kave s kardamomom. Tako kot tople in razburljive kapljice te kave Epices Exquises združuje toplo, polno in čutno osnovo, obarvano s črnim poprom in lesnimi notami ouda, pačulija in sandalovine, z osvežujočimi, subtilno predoziranimi odtenki kardamoma in notami rožnatega popra ter zelene in sveže angelike. Vzvišen in presenetljiv kontrast med toplim in hladnim v eksploziji finih začimb. Guerlainov mojster parfumer Thierry Wasser, ki jemlje navdih pri najlepših notah orientalskih dišav, z dišavo Epices Exquises povečuje kontraste med dragocenimi začimbami, da ustvari olfaktivni chiaroscuro, ki prebudi čute.

Dišave so vam na voljo eksluzivno na oddelku za kozmetiko Maxi v Ljubljani.