ODTENKI ZAPELJEVANJA ZA NOV ČAS

Intimna verzija prepojena s svetlobo, še en skrajno zanimiv dišavni izraz parfuma Coco Mademoiselle. Trepetajoča sapica agrumov, čutna vibracija pačulija … Ta napetost je vzrok za odvisnost. Vse od leta 2001 elegantna in neustrašna partitura Coco Mademoiselle ostaja zapeljiva z vsako novo interpretacijo, ki ostaja vedno zvesta prvotni temi. Danes je Coco Mademoiselle na voljo v popolnoma novi različici, ki predstavlja edinstven, prefinjen in zaupen način nošenja dišave. Coco Mademoiselle L’eau Privée ali drznost nočne dišave … Vzbuja voljno ugodje in popolno prepustitev, zato bo zagotovo razveselila žensko, ki jo nosi s popolnoma novim ritualom.

 

 

Mojster Olivier Polge, kreator dišav znamke Chanel, skupaj z Laboratorijem za kreacijo dišav, je to znano različico oblikoval za izdatno in razkošno nanašanje pred spanjem, tako po koži kot po laseh ali negližeju. Pri snovanju te prefinjene dišave za zvečer si je Olivier Polge zamislil to orientalno dišavo kot akvarel. Ublažil je lesne note in tako poudaril iskrivo svežino pomaranče, mehkost cvetnega akorda stkanega iz absoluta jasmina in cvetnih listov vrtnice ter mošusno faseto oblikovano z mehkimi belimi mošusi, ki počivajo na vzglavniku. Bistvo te dišave ni izraziti ekstravertirano osebnost ali bogata dišavna sled, temveč mehak in nežno božajoč dišavni dotik. Zvesta prvotni dišavi, a bolj zadržana, bo odišavila vaše sanje, noč za nočjo. Steklenička nove dišave je elegantno odeta v prosojno tančico. Mlečno steklo dovoljuje le bežen pogled v toplo dišavo v njej in ohranja avro skrivnostnosti. Ime L’eau Privée je izpisano z zlatimi črkami in na ta način jasno daje vedeti, da je v igri samozavestna želja po zapeljevanju v skrivnostni intimnosti noči.

 

 

ODTENKI ZAPELJEVANJA:

  • COCO MADEMOISELLE Eau de Toilette je sveža in cvetlična orientalna, zračna in sadna dišava z vedrim akordom grenivke in ličija.
  • COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum je prvotna dišavna skladba, orientalna z močnim značajem, stkana iz pačulija in vetiverja, a presenetljivo sveža.
  • COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense je jantarna, lesno orientalna dišava z globokim in čutnim, polnim značajem. Obilici pačulija sledi jantarni akord absoluta vanilje in semen tonka.
  • COCO MADEMOISELLE Parfum je čutna in razkošna orientalna dišava.
  • COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE je akvarelno orientalna dišava za noč, kot sveža tančica vrtnice, jasmina in mošusnih not za vašo kožo in negliže.