ODPOČIJTE SI IN UŽIVAJTE

Vsi vemo, kako naporno je lahko nositi težko torbo za golf. To je ogromen odtok vaše energije, ki vam preprečuje, da bi igrali po svojih najboljših močeh. Zato lahko kakovosten, zanesljiv električni golf caddy spremeni vašo igro na igrišču za golf; ne samo, da vam z ramen odvzame breme vaše težke torbe za golf, ampak njegov električni motor prevzame tudi vso delo pri dejanskem premikanju torbe. Električni golf caddy brez daljinskega upravljanja (cenovno dostopnejši) in daljinsko vodeni (prostoročni) so lahko odlična izbira glede na vaše potrebe in proračun. Torej, če vas zanima električni golf caddy, ste prišli na pravo mesto...

MGI ZIP Navigator Electric Golf Cart

MGI ZIP Navigatorju smo dodelili prvo mesto zaradi njegove stabilnosti, zanesljivosti, enostavne uporabe, razpoložljivosti in splošne kakovosti, pa tudi dejstva, da je to priljubljen električni golf caddy, ki po celotnem spletu in med poznavalskimi krogi prejema le odlične ocene. Ta model, ki ga je izdelala avstralska blagovna znamka, na katero se lahko zanesete, ponuja znameniti vsesmerni daljinski upravljalnik MGI, ena največjih prodajnih točk pa je visokotehnološki patentiran žiroskop, ki samodejno šofira voziček po ravni poti.

Bat-Caddy X4R Electric Golf Caddy

X4R Bat-Caddy se, kot zanimivost, poteguje za naslov najbolje prodajanega daljinsko upravljanega vožička za golf v Severni Ameriki. Ima napredne funkcije, dostopno ceno in zelo visoke povprečne ocene strank. X4R je v devetem modelnem letu in je izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti ISO 9000. Njegov sistem za daljinsko upravljanje, ki ga je odobril FCC, je mogoče upravljati na razdalji do 100 metrov.

Cart Tek GRi-975Li Electric Golf Caddy

Ročni električni vozički za golf so lahko veliko boljša možnost za ljudi, ki ne želijo ali potrebujejo daljinskega upravljanja. Za takšne golfiste je tu GRi-975Li by Cart Tek, ena najbolj priporočenih znamk električnih vozičkov za golf. GRi-975Li je že več kot sedem let najbolje prodajan električni voziček za golf znamke Cart Tek brez daljinskega upravljalnika. Podpora temu je zelo visoka povprečna ocena strank, skoraj 5/5 zvezdic. Eleganten GRi-975Li ima trpežno, vrhunsko zasnovo in preverjeno tehnologijo, z njim pa je na voljo veliko dodatkov, kar pomeni, da ga lahko prilagodite svojim specifičnim željam.

Motocaddy M7 Remote Electric Golf Caddy

Motocaddy je vodilna znamka vozičkov za golf in drugih dodatkov s sedežem v Združenem kraljestvu. M7 so zelo dobro sprejeli tako potrošniki kot kritiki, voziček pa si je prislužil tudi mesto na MyGolfSpy seznamu Most Wanted 2020. M7, ki je bil razvit za izkoriščanje zmogljive funkcionalnosti serije vozičkov M-Series, ponuja večjo zanesljivost, učinkovitejšo baterijo in bolj intuitivno upravljanje slušalk kot del popolne prenove. Največje prednosti M7 sta visoka vodljivost in zmožnost zlaganja v zelo kompaktno obliko.

Foresight Sports ForeCaddy Smart Cart

Zgoraj pregledani električni vozički za golf so odlični glede na njihovo dostopno ceno, vendar obstajajo bolj luksuzne možnosti, ki se ujemajo z zmogljivostjo. ForeCaddy podjetja Foresight Sports je eden izmed njih. Voziček z odličnimi ocenami, ki ga podjetje trži z blagovno znamko “najsodobnejši pametni voziček”, izdeluje isti proizvajalec, ki stoji za nekaterimi najuspešnejšimi profesionalnimi merilci udarcev na svetu, vključno z GC2 in GCQuad. ForeCaddy ima štiri načine delovanja, vključno z načinom »follow«, ki izkorišča prednosti ultraširokopasovne (UWB) brezžične komunikacijske tehnologije.