OD OSNOV DO MODE IN PUŠČANJA VTISOV

Francoska luksuzna znamka Louis Vuitton že od leta 1854 svetu prinaša unikatne izdelke, v katerih združujejo inovacije s slogom in pri tem iščejo le najvišjo kakovost. Danes, več kot 160 let pozneje, znamka še vedno ostaja zvesta duhu svojega istoimenskega ustanovitelja, ki je skozi prtljago, torbe in dodatke, ki so bili tako praktični kot tudi lepi, izumil pravo pravcato umetnost potovanja. Od takrat je drznost oblikovala zgodbo Louisa Vuittona. Znamka je skozi prizmo zvestobe svoji dediščini skozi leta odpirala vrata arhitektom, umetnikom in oblikovalcem, hkrati pa razvijala discipline, kot so konfekcija, obutev, dodatki, ure, nakit in dišave. Ti skrbno ustvarjeni izdelki pričajo o zavezanosti Louisa Vuittona fini in vrhunski izdelavi. Seveda pa se znamka premika tudi v povezavi s časom, ki trenutno (na žalost) zahteva čedalje več virtualnih aktivnosti. Eden od zadnjih projektov je tako digitalna kampanja za očala, v okviru katere je Hiša povabila tri mednarodne neodvisne sodobne modele, da predstavijo novo kolekcijo sončnih očal in poosebijo številne vidike ženske znamke Louis Vuitton. Belgijsko-kongovska kantavtorica Lous & the Yakuza tako na fotografijah nosi kvadratno obliko z natančnimi, močnimi koti, možnost pa je ponudila tudi bolj klasičnim oblikam. Na drugi strani je ameriška igralka Chloë Grace Moretz v svoj svet povabila brezčasno eleganten model, medtem ko je južnokorejska kantavtorka Somi izbrala športna sončna očala s finimi, v stilu nakita oblikovanimi templji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Pred nami so sončni dnevi v družbi nove kolekcije očal znamke Louis Vuitton, ki združuje vrhunsko obliko z rokodelskim znanjem savoir-faire, inovacije in tradicijo. Kolekcija se ponaša z izjemno kakovostjo in sodobnimi linijami, ki poudarjajo vsak videz in krasijo vsak obraz ter ga izpopolnjujejo do popolnosti.

JASNA MODNA IZJAVA – The Fashion Statement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Kvadratna oblika očal na fotografijah s kantavtorico Lous & the Yakuza z natančnimi, ločenimi koti ustvarja eleganten videz, zlati kovinski logotip LV, ki je integriran v acetatne templje, pa oddaja novo modno izjavo. Naj bo dan ali noč, ta vrhunski par očal cilja le najboljše in oplemeniti kateri koli ulični slog.

 

OSNOVE – The Essential

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Obvezen dodatek k vsaki garderobi, bodisi v mestu bodisi med potovanjem po svetu. Podpisne podrobnosti s fino umeščenimi monogramskimi cvetovi in grafičnimi črtami v črni, modri ali barvi želvinega oklepa ter zaobljene obline v mlečno roza ali kaki barvi prikazujejo brezčasen slog znamke. Ti klasični okvirji se prav tako dobro ujemajo tako z malo črno obleko kot s kavbojkami in belo srajco.

 

MODA – The Couture

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Fino izdelane templje z videzom nakita krasijo zlati prepleteni verižni členi. Gradientne leče v paleti nežnih poletnih odtenkov ponujajo temu paru videz nosljivega talismana, medtem ko nežen zlati kovinski okvir v letalskem slogu prikazuje izjemno izdelavo in mojstrstvo francoskih rokodelcev.