OBSEŽNO ZNANJE, VRHUNSKA IZDELAVA, PREMIJSKI LUKSUZ

Od 1. septembra 2021 se bodo ljubitelji razkošja lahko udeležili dogodka Salona Privé, ekskluzivnega Concours d’Elégance v dvorcu Blenheim v Oxfordshireu. V čast temu srečanju bodo pri znamki Rolls-Royce predstavili dva po meri izdelana Bespoke modela Black Badge Wraith in Black Badge Cullinan, ki sta vsak na svoj način izraz estetskih prioritet stranke in predstavitev Bespoke znanja same znamke. Black Badge, predstavljen leta 2016, predstavlja subverzivni alter ego znamke Rolls-Royce. Hkrati se je prvič zgodilo, da se je personalizacija po meri razširila iz oblikovalskega studia v inženirski center znamke. Ta stalna serija Bespoke, ki je na voljo za Wraith, Dawn in Cullinan, združuje estetiko noire in zelo sodobne notranje materiale z bolj nujno dinamično osebnostjo.

Za Black Badge Cullinan je bila za zunanjo karoserijo izbrana zelo sodobna Bespoke zelena barva Verde Ermes. Temno kromirani Spirit of Ecstasy, črna zunanja obdelava nerjavečega jekla in ekskluzivna 22 palčna delno polirana platišča Black Badge še dodatno krepijo estetiko. V notranjosti je bila za sedeže izbrana Havanska obloga, ki se odločno ujema s kašmirno sivimi podrobnostmi na sedežih. Razstavljeni Black Badge Wraith prikazuje spekter možnosti za površinske obdelave z drzno karoserijo Iced Premiere Silver, ki ustvarja skoraj monokromatski učinek poleg temno kromiranega Spirit of Ecstasy in 21 palčnih platišč iz črnih ogljikovih vlaken. Nasprotno pa notranja barvna kombinacija vključuje vedno živahno Mugello Red rdečo.

Tako kot v preteklih letih bodo pri Rolls-Royce Motor Cars vodili Tour Privé. Za leto 2021 bo to tekmovanje vključevalo 193 kilometrov dolgo turnejo po Cotswoldih, z modelom Ghost na čelu, tehnološko najbolj naprednim Rolls-Royceom doslej. Poleg tega bodo obiskovalci, ki se bodo udeležili dogodka Salon Privé v palači Blenheim, doživeli svetovno predstavitev britanskih strokovnjakov za razstavne prostore, ki so ustvarili koncepte za Ghost in Phantom. Na podlagi različnih vplivov, od lokalnih znamenitosti do britanske kulture, teh sedem oblikovalskih študij priča o neprimerljivi tekočnosti Rolls-Roycea v Bespoku in prikazuje obsežen obseg rokodelskih, oblikovalskih in inženirskih kompetenc znamke.