OBNOVITVENI SERUM ZA VAŠE ČUDOVITE TREPALNICE

Lancôme, ki je del sveta maskar že od leta 1967, ve, da si ženske želijo, da bi bile njihove trepalnice čim lepše. Vse več žensk uporablja podaljške, svoje trepalnice viha, jih barva ali celo uporablja umetne trepalnice. Sčasoma začnejo ti postopki, podobno kot naravno staranje, ogrožati dolžino, debelino in gostoto trepalnic. Lancôme ponosno predstavlja obnovitveno štiritedensko rešitev za ženske, obnovitveni serum za trepalnice. Serum, navdihnjen z znanstvenimi spoznanji o keratinu, je razvit na podlagi več kot 50 let Lancômovega strokovnega znanja o trepalnicah, z inovativno formulo za obnovitev in učvrstitev trepalnic. Serum vam bo podal občutek močnejših, gostejših, debelejših trepalnic po štirih tednih uporabe. Pripravite se na obnovo vaših trepalnic. Vse vrste trepalnic so podvržene poškodbam, ki jih povzročajo staranje, podaljški, barvanje ali vihanje. Znano je, da vsi ti dejavniki vplivajo na gostoto, dolžino in debelino trepalnic. Čas je za preobrazbo z obnovitvenim serumom za trepalnice, negovalno formulo in aminokislinami za obnovo in učvrstitev trepalnic. Naše trepalnice in lasje so sestavljeni iz keratina, ki ga tvorijo aminokisline. Lancôme, navdihnjen z znanstvenimi spoznanji o keratinu v laseh, je izbral štiri aminokisline, ki jih keratin (tj. trepalnice) naravno vsebuje največ, in razvil močno formulo, sestavljeno iz argina, glutaminske kisline, prolina in serina. Da bi ustvarili močno, obnovitveno nego trepalnic, so formuli poleg hialuronske kisline dodali tudi izvleček tigraste trave. Rezultat je močan odmerek, ki zagotavlja občutek močnejših in obnovljenih trepalnic.

Novi obnovitveni serum za trepalnice, ustvarjen na podlagi Lancômove edinstvene sposobnosti prilagajanja in inovacij, je oftalmološko preizkušen in primeren za občutljive oči in osebe, ki nosijo leče. Lancômov obnovitveni serum za trepalnice z uporabo dvakrat na dan omogoča popolno preobrazbo trepalnic v samo štirih tednih. Potrošniški preizkusi po štirih tednih so pokazali, da je 90 odstotkov strank povedalo, da so poškodovane trepalnice videti obnovljene, 88 odstotkov jih je izjavilo, da so trepalnice videti negovane, 87 odstotkov jih je potrdilo občutek čvrstejših trepalnic, 80 odstotkov jih je povedalo, da jim pri odstranjevanju ličil izpade manj trepalnic, 78 odstotkov jih je izjavilo, da so trepalnice videti gostejše. Klinični preizkusi po osmih tednih, pri katerih je serum dosegel 17,9-odstotno povečanje vitalnosti in 12,5-odstotno povečanje površine. Serum nanesite dvakrat dnevno od korenin do konic in vzdolž zgornje ter spodnje linije trepalnic. Pred nanosom ličil počakajte 1,5 minute.

Popolno pakiranje za izjemno koncentrirano formulo.

Ena izjemno koncentrirana formula, ki vsebuje štiri aminokisline, novi obnovitveni serum za trepalnice v zlatem odtenku v pakiranju v obliki ampule. Pokrovček se ponaša s podpisom Lancômove vrtnice, medtem ko gladek in bel aplikator objame linije trepalnic in omogoča natančen nanos, da so tudi težko dostopne trepalnice deležne intenzivne krepitve in potrebne nege.

Nov obraz za bogatejše trepalnice.

Model Taylor Hill, vrhunec opolnomočene lepote, je ambasadorka novega obnovitvenega seruma za trepalnice. Zavrača sklepanje kompromisov s poškodovanimi trepalnicami in se v novi kampanji ponaša z mogočnim videzom trepalnic. Zdaj je pripravljena na novo nego trepalnic.