NOVE ŽOGICE ZA NOVE USPEHE

SRIXON®, eden vodilnih svetovnih proizvajalcev tehnologij in inovacij žogic za golf, je predstavil žogice Z-STAR osme generacije. Serija Z-STAR bo predstavljena 15. februarja, serija Z-STAR DIVIDE pa bo sledila spomladi 2023.

Serija Z-STAR uporablja izjemno tanek uretanski pokrov, ki okoli zelenic zagotavlja zaustavitveno moč na nivoju turneje, kar daje igralcem več možnosti za še več vrtenja. Pri proizvajalcu trdijo, da bo ta nova generacija v kombinaciji z novim sistemom Spin Skin+ za povečanje trenja pri vsakem udarcu zagotovila neprimerljivo zmogljivost in občutek. V seriji Z-STAR je novo tudi jedro FastLayer DG, ki je mehko v sredini in trdnejše od znotraj navzven. Zasnova tega jedra je namenjena zagotavljanju bolšega občutka pri udarcu, hkrati pa poveča hitrost leta žogice.

Družina Z-STAR sicer uporablja tanek srednji sloj in mehkejšo kompresijo, ki daje prednost mehkejšemu občutku in lažji igri proti zelenici, medtem ko ima Z-STAR DIAMOND tanek srednji sloj, a močnejšo kompresijo za maksimiziranje vrtenja z železi in razdalje. Edinstveno jedro družine Z-STAR XV na drugi strani doseže mehko sredino, ki se dramatično utrdi z enakomerno porazdeljenim trdim zunanjim robom, kar poveča hitrost žogice za večjo razdaljo in prav tako izboljša vrtenje z železom.

Vsaka žogica serije Z-STAR ponuja tudi sistem Speed Dimple Pattern s 338 aerodinamičnimi vdolbinami, ki izboljšajo splošen let žogice tudi v slabih vetrovnih razmerah. Njene dimenzije proizvajajo nizek koeficient upora, ki pomaga pri natančnosti in vzdrževajnu razdalje pri nasprotnem vetru, hkrati pa ohranja prodoren let.