NOVE OČI? ČRTALO CHANEL IN HARMONIJA SENČK

Znamka Chanel z novo kolekcijo ličil za okoli oči v letu 2021 daje pobudo za izražanje lastnega stila s pomočjo ultra odpornih, dolgo obstojnih proizvodov. Ko poudarimo oči, še bolj uveljavimo svojo lastno osebnost. Ličilo naj bo prilagojeno našemu počutju in željam, in naj ugodi našim občutkom na brezhiben način.

To stališče je bil navdih za znamko Chanel, pri kateri so ustvarili novo kolekcijo vodoodpornih proizvodov, ki bodo ženskam omogočili, da živijo svoje življenje, ne da bi jih moralo skrbeti, da jih bo ličilo pustilo na cedilu. Izrazite in poudarite svoj stil z eno samo potezo svinčnika Stylo Yeux Waterproof. V novi kampanji izdelkov za oči se bo ta prodajni heroj predstavil v pravljičnih sedmih novih odtenkih.

Kultni najbolj priljubljeni proizvod Hiše Chanel bo sedaj na voljo v odtenkih, da bo vsaka ženska lahko izbrala svojega po lastni želji v izboru brezčasnih odtenkov, ki se bodo podali slehernim očem. Najboljši prijatelj vsake ženske, črtalo Stylo Yeux Waterproof je odporno na vlago, vodo in sebum ter se ne razliva in ne razmaže. Ta večnamenski proizvod se lahko uporablja na najrazličnejše načine, ki jih bo vsaka uporabnica lahko svobodno izbirala. Nanesemo ga vzdolž korena zgornjih trepalnic, da ustvarimo naravni videz, uporabimo ga lahko kot khol oziroma ga potegnemo navzven in ga postopoma odebelimo, da ustvarimo bolj prefinjen stil. Skupaj z maskaro Le Volume de Chanel Waterproof bo črtalo Stylo Yeux Waterproof ženskam omogočilo, da doživijo široko paleto svojih čustev in nosijo ličilo s ponosom, ne glede na vse. Da izrazijo sebe. Dolgo obstojni videz, ki se obdrži v različnih situacijah njihovega vsakdana.