NOVA ZAČASNA POLETNA DOMOVANJA ZNAMKE CHANEL

Že nekaj let vas, zveste bralke in bralci, vabimo na poletne obiske v sodobno urejene s kodi znamke opremljene konceptualne prodajalne, letos so vam na voljo tako na lokaciji Bordum, Capri, tradicionalni St. Tropez in Marbella.

V sklopu tega znamka Chanel že drugo leto zapored odpira svoj butik v klubu Marbella, priznanem španskem obmorskem letovišču ob sredozemski obali v Andaluziji. Prostoren butik, ki ga sestavljajo trije saloni, ki se razprostirajo na več kot 160 kvadratnih metrih, se ponaša z novo zasnovo, ki ujame privlačnost sodobne poletne vile, kot se spodobi za rajsko okolje in sproščen ambient hotela. Občutek zračnosti je preplavljen z naravno svetlobo, kot tudi značilna igra kontrastov, ki je očitna v simbolni paleti barv znamke Chanel, bež, bele in grafitno črne ter otipljivega tekstila, ki umiri hladne kamnite stene in tla. Raznolikost pohištva po meri, vključno z vabljivimi zofami in izbranimi dekorativnimi elementi, izboljša bivanjsko razpoloženje.

Stranke sprejemajo preko dveh vhodov, enega s ceste in enega s hotelske terase, slednja je opremljena kot poletna terasa z udobnim pohištvom iz trsa in regionalnim rastjem. Od tam boste ob prihodu lahko odkrile prvega od dveh salonov s kolekcijo Ready to Wear. Začenši s kolekcijo Ready to Wear za pomlad-poletje 2022, ki je poklon brezskrbni in samozavestni privlačnosti devetdesetih let prejšnjega stoletja in zatem še kolekcijo Métiers d’art 2021/2022, ki praznuje svoj privilegiran obrtniški status, čemur bosta sledili kolekcija jesen-zima 2022/2023 in za zaključek še kolekcija Ready to Wear jesen-zima 2022/2023, ki bo posvečena tvidu.

Postavitev v obliki črke L bo popeljala goste mimo namenskega razstavišča za očala v salon čevljev in dodatkov, opremljen z velikim kavčem iz semiša, ki ga je navdihnila ikonična zofa Gabrielle Chanel v njenem pariškem stanovanju na ulici Cambon. Vrhunec med dodatki je najnovejša hišna kreacija, torbica Chanel 22, na izbiro v veselih poletnih odtenkih.

Stranke se nato lahko sprehodijo pod grafično uokvirjenimi oboki, da pridejo v drugi salon Ready to Wear, kjer bo poleg kolekcije Chanel Coco Beach 2022, ki je na voljo izključno le v nekaj butikih po vsem svetu, tudi širša izbira oblačil iz kolekcij Ready to Wear.

Letos je ob strani izpostavljena nova niša z urami in finim nakitom, kjer bodo gosti lahko odkrili ikonične in brezčasne ure J12, Première, BoyFriend skupaj s kolekcijo nakita Coco Crush. Prav tako pa bodo predstavljene dragocene dišave Les Exclusifs De Chanel in osvežilna kolekcija dišav Les Eaux De Chanel z najnovejšim parfumom Paris Paris, ki ga pooseblja sveža in začinjena damaščanska vrtnica. Na lokaciji v Marbelli bodo svoje stranke sprejemali vse do 31. oktobra.

Tako kot počitniška hiška, v katero se je vsako poletje prijetno vrniti, tako vila La Mistralée znova v tem poletju pozdravlja svoje goste v sezonskem butiku Chanel v Saint Tropezu. Estetika in kodi znamke Chanel se zlijejo v topel ambient te lokacije, ki se kopa v mehki sredozemski poletni svetlobi. Po vsej vili bež toni travertina rimskega opusa poudarjajo rožnato bež stene s pridihom črne in bele barve. Elegantno opremljene različne sobe butika spominjajo na zasebno sfero Gabrielle Chanel v preddverju, poleg mize Goosens s podstavkom iz pšeničnih snopov, ki gosti izbor dodatkov, stoji krilni stol. V dvodelnem salonu je velik rjav kavč, ki ga je navdihnila osebna zofa Gabrielle Chanel v njenem znamenitem stanovanju na ulici Rue Cambon 31, ki še dodatno okrepi dobrodošlo vzdušje.

V stenah vgrajene niše predstavljajo izbor silhuet in dodatkov iz kolekcije Ready to Wear pomlad-poletje 2022. V celoti zastrta z velikimi belimi eteričnimi zavesami, je veranda prepojena z nežno transparentnostjo. Svetel in intimen prostor je navdihnil zasnovo steklenih vodil za oblačila, prepletenih s srebrno tkanino. Velika mozaična miza vabi k odkrivanju torb sezone, nakita, vključno s kolekcijama Coco Crush in No5, ter najnovejših kreacij ur J12, Première in BoyFriend, ki so razporejene v elegantnih konzolah.

Vrt je prava oaza miru, kjer se gostja lahko razgleda ob razbohoteni veliki beli bugenviliji, črnih kovinskih lanternah in pohištvu iz kovanega železa. V bližini bazena na tikasti terasi je salon v belem, ki odmeva estetiko, tako zelo značilno za mediteranske vile. Tu lahko stranke preizkusijo čevlje, razstavljene v hišici ob bazenu, ki je urejena v enakem duhu kot celotna vila. Če vas bo pot zanesla na Azurno obalo, si boste poletni prodajni salon hiše Chanel v St. Tropezu lahko ogledali vse do konca septembra.