NOVA OPREMA, NOVA ZMAGA

Dustin Johnson, ambasador znamke TaylorMade, je v tretjem dogodku po ponovnem zagonu PGA TOUR v svojo torbo na TPC River Highlands dodal dva reševalca SIM Max in bližalko truss TB1, ter tako tekmovanje Travelers Championship osvojil z udarcem prednosti. Slednji je s tem dosegel svojo prvo zmago leta 2020, poskrbel pa je tudi za to, da ima zdaj 21 zmag na PGA TOUR, s čimer se je izenačil z velikim Woodsom kot igralec z največjim številom zmag na PGA TOUR od leta 2008.

Photo by Elsa/Getty Images

 Photo by Elsa/Getty Images

Dustin je sicer kot omenjeno opravil nekaj ključnih sprememb v svoji torbi in tej dodal čisto novo bližalko, Truss TB1 in dva reševalca SIM Max. DJ je med svojo kariero kolebal med bližalkami tipa “blade” in “mallet”, saj obožuje videz in občutek “blade” bližalk ter stabilnost in kotaljenje žogice z bližalkami “mallet”. Najnovejša bližalka tako predstavlja izjemen kompromis, ki že kaže rezultate.

Photo by Elsa/Getty Images

 Photo by Elsa/Getty Images

S palico za začetni udarec SIM, fairwayem SIM Max, dvema “reševalcema” SIM Max in žogico za golf TP5, je DJ nastreljal 69-64-61-67 in tako z udarcem prednosti osvojil tekmovanje pri rezultatu -19.