NOVA IZDAJA GOLFSKIH DIŠEČIH SVEČ

V naši pisarni skoraj vedno gori dišeča sveča. Obstaja kar nekaj znamk dišečih sveč, ki so se skozi leta znašle v naših arhivih, vendar do zdaj še nismo našli takšne, ki bi nas spomnila na sobotno jutro na golf igrišču. Do zdaj. Poudarek na do zdaj.

Ob brskanju po spletu smo namreč naleteli na prav posebne dišeče sveče znamke Deveraux iz Arizone, ki v vaš dom, preko vsaj enega čuta, vnesejo tisti pristen občutek, ko se zjutraj odpravite na prvo jamico. Ko je trava še mokra. Sveče nosijo zanimiva imena, “različice” pa odražajo nekaj posebnih vonjav, ki so vsakemu golfistu še kako poznane: Rain Delay, Fresh Cut Fairway in The 19th Hole ali Zamik igre zaradi dežja, sveže pokošena čistina in 19. jamica. Sveče zagotavljajo okrog 50 ur gorenja, izdelane pa so ročno iz 100% sojinega voska.

Torej, ko bomo naslednjič na deževen ponedeljek zvečer razmišljali o novih projektih, si bomo lahko v naši pisarni pričarali vonjave, v katerih najbrž prav ta trenutek nekdo, nekje drugje na svetu, uživa. Pa bomo še mi. Če pač lahko.

Več informacij o nakupu in znamki sami lahko najdete na KLIK, za same sveče pa boste morali odšteti po 24 USD oziroma približno 21 EUR.