NOV NAČIN ZA PREŽIVLJANJE POLETNIH AVANTUR

Alpha WOLF, popolnoma električni pick-up tovornjak, ki ga je zasnovalo kalifornijsko mlado podjetje Alpha Motor Corporation, je, da bi ustvarili prilagojeni Geodisic šotor Cloudbreak ™, ki se popolnoma integrira v posteljo vozila, uradno napovedal nov projekt sodelovanja z nemškim strokovnjakom za zunanjo opremo Heimplanet. Šotor je izdelan iz trpežnega poliestra visoke gostote in je zasnovan tako, da zagotavlja stabilnost, hkrati pa ponuja enostaven dostop z dvema ločenima vstopnima točkama, ki tvorita praktično zasnovo vhoda in izhoda. Različica barve “Camel White” je posebej zasnovana z črpanjem navdiha iz peska na plaži Camel Beach v Kaliforniji.

»Ustvarjalnost je glavna sestavina splošnega upcyclinga, ki presega tehnologijo. Navdušeni smo nad iskanjem trajnostnih rešitev v mobilnosti, ki jih bodo ljudje resnično cenili, « so dejali pri Alpha Motor Corporation. To vozilo je zasnovano za praktične namene in avanture, namenjeno pa potrošnikom, ki iščejo zmogljivo vozilo s štirikolesnim pogonom, ki ga poganja obnovljiva energija. Alpha Wolf v glavni kabini ponuja prostor za štiri osebe in zagotavlja impresivno funkcionalno zmogljivost, polna baterija pa lahko prevozi od 400 do 440 km, doseže hitrost od 0 do 100 km / h v 5,9 sekunde in vleče do 3.050 KG.

Vozila so zdaj na voljo za predhodne rezervacije na uradni spletni strani Alpha Motor Inc., datum izdaje pa bo objavljen v prihodnjih mesecih.