NOHTI, OBARVANI POLETNO, KOT SONCE, NEBO IN MORJE

Obstajajo sladke melodije, ki nas takoj spomnijo na poletje. Barve, zaradi katerih se želimo potopiti vanje. Sonce, nebo in morje, kolekcija, ki so jo oblikovali v Chanelovih studiih za ustvarjalno ličenje, opredeljuje poletje 2022 s šestimi ekskluzivnimi, sončnimi svetlečimi odtenki lakov za nohte. Klasika se za to poletje na novo poustvarja in daje prostor živahnim zasvajajočim poletnim odtenkom.

Kreativnim idejam za nohte, ki zasijejo v poletnih barvah. Pastelni odtenki, tisti, ki se od morja odbijajo z vsakim valom in se stopijo v briljantno paleto vijoličaste, zelene in lila. Skupaj z opalno belino morske pene na obali, rožnatim lesketanjem školjk, nežno oranžnimi odtenki koral. Za popestritev teh poletnih barv so pri znamki Chanel v ritual manikire dodali še dva izdelka za nego nohtov. Popoln duo za obvezno brezhibno poletno manikiro. L’Huile Camélia vlaži obnohtno kožico in naredi nohte vidno nahranjene. Njegovo formulo gela lahko nanesete vsak dan, tudi na poti. Vmasirajte jo v nohte in okoliško kožo ter z vgrajenim aplikatorjem potisnite povrhnjico nazaj. Nohti tako ostanejo bolj nahranjeni, njihova kakovost se izboljša. Obnohtna kožica ostane navlažena do 8 ur in je videti bolj gladka takoj po nanosu kot po večdnevni uporabi. La Base Camélia krepi in gladi nohte, kot zaščitna tančica. Lahko se uporablja samostojno za vzdrževanje naravnih nohtov ali pa jo nanesete pred lakiranjem.

Nohti tako ostanejo močnejši, bolj gladki in sijoči. Ste se že poigrali s poletnimi odtenki? Saj veste, sonce, nebo, morje …