NEŽNI PASTELI V VISOKEM URARSTVU

Konec dvajsetih let prejšnjega stoletja je bil Miami delno prenovljen v bolj “tropskem” slogu Art Deco, ki je združeval okroglo in kvadratno ter svetle in pastelne barve. V tej značilni floridanski arhitekturi, ki jo poosebljajo hoteli, ki obdajajo mitski Ocean Drive, je Richard Mille našel navdih za trojico izdaj, oplemenitenih z mehkimi odtenki, omejenimi na 50 kosov na referenco. Poleg svoje energične privlačnosti in tehničnega znanja nova barvna keramika RM 07-01 nosi tudi prijetna imena pastelno modra, pastelno roza in pastelna sivka.

Tripartitno ohišje, ki meri 31,40 × 45,23 mm in je debelo 11,85 mm, je opremljeno s tonirano keramično ploščo in hrbtno stranjo ter ohišjem iz peskanega belega zlata, okrašenim s poliranimi ušeski. Le to obkroža z rodijem prevlečeno številčnico iz rdečega zlata, uokvirjeno z ustreznim keramičnim pasom in prirobnico z ukrivljenimi urnimi markerji, podobnimi kapljicam. V središču, podobno kot slika na stenah muzeja, leži skupek gumijastih drobcev v različnih barvah in vzorcih, okrepljen z ročno izdelanim vzorcem giljoše. Dva kazalca s svetlečimi konicami prikazujeta ure in minute.

Te funkcije poganja kaliber CRMA2, lastno samonavijajoče se gibanje s titanovimi mostovi in ​​ploščo 5. razreda, ki med drugim vsebuje spremenljivo vztrajnostno ravnovesje in hitro vrtljiv cilinder. Rezerva moči znaša približno 50 ur. Vsi trije časomeri so pritrjeni na zapestje z dvobarvnimi gumijastimi paščki: modrim in vijoličnim za različico pastelno roza, turkiznim in zelenim za pastelno modro ter rdečim in oranžnim za pastelno sivko.

Cena je na zahtevo na voljo na richardmille.com