NEŽEN USTVARJALNI IMPULZ VISOKEGA URARSTVA

Twenty~4 kot v 24 urah, ki vključujejo dan in noč. Twenty~4 za vse vidike bogatega in raznolikega obstoja. Ko je Patek Philippe leta 1999 predstavil svojo prvo izključno žensko kolekcijo, je imel v mislih zasedeno življenje sodobnih aktivnih žensk. Prefinjenih, elegantnih neodvisnih žensk. In tako se je rodila ura s samozavestno osebnostjo, čarom za vsako priložnost – pri delu, doma in med zabavnimi aktivnostmi. Ura z brezčasnim slogom, ki dopolnjuje modna poslovna in najbolj elegantna večerna oblačila. Quartz model »manchette« Twenty~4, ki ima odprto pravokotno ohišje in številčnico, okrašeno z rimskimi številkami, se je pojavil v številnih različicah. Leta 2018 je Patek Philippe, prilagojen potrebam žensk enaindvajsetega stoletja in njihovemu vedno večjemu zanimanju za mehanska gibanja, predstavil Twenty~4 Automatic. Ta model sicer izstopa s svojim okroglim ohišjem in arabskimi številkami, vendar ohranja enako ekskluzivno zapestnico in enak stil moderne klasike, ki je lahkotna v vsaki situaciji. Leta 2020 je znamka svojemu modelu »manchette« ponudila novo časovnico z arabskimi številkami, ustvarjalni impulz se nadaljuje tudi letos s tremi novimi modeli Twenty~4, s katerimi imajo ženske zdaj na izbiro dvanajst spremljevalcev – bodisi z okroglim ali »manchette« dizajnom, Quartz sistemom ali avtomatskim gibanjem, ohišjem in zapestnico iz rožnatega zlata ali jekla in čudovito paleto številčnic, vključno z različicami z diamanti.

 

Twenty~4 4910/1201R-001: nov model iz rožnatega zlata s čokoladno rjavo številčnico

Tretji model »manchette«, ki je sprejel novo časovnico Twenty~4, Referenca 4910/1201R-001, združuje 18K ohišje iz rožnatega zlata s čokoladno rjavo številčnico z učinkom sončnih žarkov in ustvarja tonirano, dodelano, ženstveno kombinacijo. Dve navpični vrsti sedemnajstih diamantov Top Wesselton Pure (skupaj: 34 diamantov, ~ 0,57 ct), umeščenih s kirurško natančnostjo, poudarja značilno dvotirno obliko ohišja, medtem ko čista razporeditev številčnice v osrednji del postavlja arabske številke, markerje ure v obliki trapeza in zaobljene kazalce iz rožnatega zlata z luminiscentno prevleko. Krono krasi križ Calatrava, logotip podjetja, zapestnica iz rožnatega zlata s preklopno zaponko pa se zaradi popolnega ročnega poliranja vrhunsko prilega zapestju. Mehanski sestavni deli Quartz mehanizma Patek Philippe caliber E15 so izdelani z enako predanostjo kot mehanski gibi.

 

Twenty~4 Automatic 7300/1200A-011: nov model iz jekla z olivno zeleno številčnico

Novi model Twenty~4 Automatic iz jekla izstopa z elegantno številčnico v olivno zeleni barvi, ki se je prvič pojavila v sodobnih kolekcijah Patek Philippe in je bila izvrstno oplemenitena z žarečim učinkom sončnih žarkov. Arabske številke in kazalci iz belega zlata nosijo luminiscentno prevleko, ki zagotavlja odlično čitljivost v vseh pogojih, medtem ko okvir iz belega zlata krasi odprtina za datum ob 6. uri. Izčiščen krog ohišja je oplemeniten s 160 diamanti (~ 0,77 karata), razporejenimi v dve razporejeni vrsti v skladu s tehniko »dentelle« (čipke). Prozoren zadnji del ohišja razkriva zahtevno ročno obdelavo in dekoracijo samonavijajočega se gibanja calibra 324 S C. Zapestnica iz poliranega jekla ima novo, patentirano zaponko na preklop, zavarovano s štirimi neodvisnimi zatiči.

https://www.patek.com/en/collection/twenty4/7300-1200A-011

Twenty~4 Automatic 7300/1200R-011: novi model iz rožnatega zlata z pozlačeno številčnico iz rožnatega zlata

Novi Twenty~4 Automatic Reference 7300  200R-011, izdelan iz rožnatega zlata, razširja topel sijaj ohišja na številčnico, pozlačeno z učinkom sončnih žarkov, prav tako iz rožnatega zlata, iz katerega so izdelani tudi kazalci, okvir datumske odprtine ter arabske številke. Dvojna vrsta diamantov v razporeditvi »dentelle« (čipke) časomeru doda kanček sijaja, enako pa storijo tudi fina ročna obdelava in okrasi samonavijajočega se gibanja calibra 324 S C, ki je viden skozi zadnji del ohišja iz safirnega kristala. Nova, patentirana zaponka na preklop prispeva k udobju zapestnice, katere tri vrste rožnato zlatih sestavnih delov so popolnoma ročno polirane.

https://www.patek.com/en/collection/twenty4/7300-1200R-011