NEVSAKDANJA ELEGANCA

Aktivni šport. Tematika, ki je posvečena akciji s pridihom elegance. Iste elegance, ki jo najdemo v brezčasnih odtenkih modre in svetlo sive »Brine«, ki se srečuje s svetlostjo in iskrico živahne in svetle nove rdeče barve.

Rezultat je prefinjena, čista in športna paleta za moške in ženske. Topel, a hkrati tehničen SOFT-SHELL, je najboljša zaščita pred prvim mrazom, ki se odlično ujema s svetlimi puliji in hlačami v rdečih odtenkih. Bolj sproščena barvna kombinacija se poigrava z odtenki tonsko modre, medtem ko umetniški vzorci celotni zbirki dajejo poseben, edinstven pridih, hkrati pa so odlično videti na igrišču ali v izložbi, v katero usmerjajo vso pozornost mimoidočih.  Vzorci v tem sklopu se igrajo s toplino in tridimenzionalnimi teksturami, medtem ko tradicionalne elemente kolekcij italijanske znamke zaznamujejo igrivi zasuki s svetlimi kontrastnimi podrobnostmi. Linearno oblikovanje v zgornjih in spodnjih delih se odlično ujema s športnimi dodatki, kot so črtasti trakovi, ki dajejo športni pridih priložnostnemu polu ali hlačam, tako za moške kot za ženske. Na drugi strani se skriva sklop Mauve, katerega elegantni odtenki v nežni in ženstveni zimski temi odlično sovpadajo z nevtralnim odtenkom svetlo sivega odtenka »Brina« in »Sakè« bež barve. Roza paleta kolekciji ponuja športni pridih v kombinaciji z brezčasno črno in prefinjenim antracitom za nov aktiven koncept, ki je popoln za lovljenje pogledov tako na igrišču kot zunaj njega. Vzorci so čisti, izvirni in rafinirani, na primer poligonalne laminirane teksture na visokotehnoloških najlonskih jaknah ali vzorec Chevron, ki daje pleteninam izjemen značaj.

Klasični brezčasni vzorci, kot je Prince-of-Whales, postanejo še bolj brezčasni zaradi lilastih barvnih detajlov in črtastih podrobnosti. Izjemno mehke tkanine High-Loft so prijetne in elegantne, ob tem pa se igrajo s podrobnostmi iz mikropile in matelassèja in blestijo v nekonvencionalno elegantnem vesolju Chervò.