NESKONČNA PRILAGODLJIVOST SAMSUNG BESPOKE

Družba Samsung Electronics je najavila globalno predstavitev hladilnika Bespoke Infinite Line na izbranih trgih po vsem svetu. Hladilnik Bespoke Infinite Line bo do konca leta na voljo na vseh svetovnih trgih, vključno s petimi državami v Evropi, Mehiki, na Tajskem in v Avstraliji.

Novi vrhunski vgradni hladilnik Samsung je na voljo z izbiro hladilnika, zamrzovalnika ali vinske vitrine in ima brezčasno sodobno modularno zasnovo, ki se brez težav vključi v vsak interier. S preprostimi linijami, visokokakovostnimi materiali in funkcijami, ki povečajo udobje in poenostavljajo shranjevanje živil, hladilnik Bespoke Infinite Line dodaja trajno vrednost kuhinjam potrošnikov.

“Vsaka razširitev linije Bespoke prinaša novo veselje do prilagajanja izkušenj večjemu številu uporabnikov.,” je povedal Jun Hwa Lee, izvršni podpredsednik in vodja oddelka za uporabniško izkušnjo digitalnih aparatov pri družbi Samsung Electronics. “Hladilnik Bespoke Infinite Line, ki združuje visokokakovostne materiale z modularno zasnovo, v sektor vrhunskih gospodinjskih aparatov vnaša značilen pristop linje Bespoke k prilagajanju in ponuja vrhunsko kombinacijo sloga in zmogljivosti.”

Brezčasen dizajn, ki nadgradi vsako kuhinjo

Hladilnik Bespoke Infinite Line prinaša brezčasno estetiko, ki odraža najnovejše trende in je izdelan da traja. Novo estetiko, znano pod imenom Infinite Design, odlikujejo brezhiben videz, trajni materiali, vrhunska dodelava in elegantne oblikovne poteze. Hladilnik Bespoke Infinite Line ima tako kot vsi hladilniki linije Bespoke modularno zasnovo, ki jo je mogoče prilagoditi in kombinirati glede na spreminjajoče se potrebe potrošnikov. Infinite Design povečuje to vsestranskost, saj zagotavlja, da bo hladilnik ostal eleganten ne glede na to, kako se bodo spreminjale potrebe potrošnikov. S preprostimi linijami, gladko površino, čudovito barvo Timeless Greige in elegantnim okvirjem z bakrenim zlatim robom je hladilnik Bespoke Infinite Line videti izjemno v vsaki notranjosti in ne bo zastarel. Zunanjost hladilnika je izdelana iz vrhunskega aluminija, ki je bolj odporen proti vdolbinam in praskam ter omogoča enostavno brisanje sledi in madežev. Notranjost je svetla in prefinjena s črnim kovinskim sijajem in tunelsko osvetlitvijo – dve značilnosti, ki poosebljata elegantno ravnovesje med obliko in funkcijo hladilnika. Črni kovinski hladilni sistem, ki je uporabljen na kanalu in vratih, ne ustvarja le občutka globine za izrazito vrhunski videz, temveč s hitrim izravnavanjem toplotnih izgub pripomore tudi k daljši svežini živil. Tunelska razsvetljava na okvirju in policah poudarja estetski videz, hkrati pa uporabnikom omogoča jasen pregled nad vsakim kotičkom hladilnika. Notranjost je tudi izjemno prostorna. Hladilnik in zamrzovalnik imata skupno prostornino 805 litrov, vinska vitrina pa ponuja prostor za shranjevanje do 101 steklenice.

Dvigovanje standarda za udobje v kuhinji

Da bi uporabnikom ponudili izkušnjo, ki je bolj usklajena z današnjo uporabo hladilnika, je linija Bespoke Infinite Line opremljena s funkcijami, ki povečajo udobje. Te tehnologije skupaj zagotavljajo takojšen dostop do hrane in osvežilnih pijač ter tako zagotavljajo resnično izjemno uporabniško izkušnjo. Nova vrata s samodejnim odpiranjem imajo na strani senzor, ki s preprostim dotikom takoj odpre vrata. To uporabnikom olajša dostop do hladilnika, tudi če imajo polne roke živil ali lepljive roke od pripravljanja hrane. Zaradi vgrajenega senzorja na vratih ni ročaja, ki bi oviral, eleganten in preprost videz pa odraža zahteve sodobnih potrošnikov po oblikovanju brez nereda. Vrč AutoFil, ki je varen za pomivanje v pomivalnem stroju in ne vsebuje BPA plastike, omogoča enostaven dostop do osvežujoče hladne filtrirane vode kadar koli. Ima tudi vgrajen infuzor, ki uporabnikom omogoča, da z dodajanjem poljubnega sadja in zelišč ustvarijo okusne aromatizirane napitke. Dvojni samodejni izdelovalnik ledu pa poskrbi, da imajo uporabniki vedno dovolj ledu, saj ponuja izbiro ledu v kroglicah za viski ali ledu v kockah.

Prilagodljivo hlajenje za optimalno svežino

Prilagodljive možnosti shranjevanja v hladilniku Bespoke Infinite Line uporabnikom omogočajo hkratno shranjevanje različnih živil v optimalnih pogojih, tako da vse v njem ostane okusno sveže. Flex Pantry je neodvisno krmiljen predal, ki ga je mogoče hitro spremeniti v različne prednastavljene temperature, da ustreza vsakodnevnim potrebam uporabnikov. Dva vgrajena temperaturna načina sta idealna za shranjevanje različnih visokokakovostnih sestavin, od mesa in rib do sadja in zelenjave, pri čemer se dlje časa ohranijo njihovi naravni okusi in teksture. Trojna temperaturna cona v vinski vitrini zagotavlja enako raven optimizirane svežine pri shranjevanju vina. S tremi ločenimi klimatskimi conami in natančnim uravnavanjem temperature uporabnikom omogoča hkratno shranjevanje različnih steklenic vina v optimalnih pogojih, kar zagotavlja vrhunsko ohranitev vina.

Brezhibno ujemanje z vašim življenjskim slogom

Brezhibna povezljivost hladilnika olajša njegovo uporabo, saj poenostavi vse od shranjevanja vina do upravljanja porabe energije. Podpora za SmartThings Sommelier at Home uporabnikom omogoča bogatejšo in okusnejšo izkušnjo prehranjevanja. Aplikacija SmartThings Sommelier at Home, ki je del aplikacije SmartThings, z analizo vinskih etiket in podrobnostmi o optimalnih pogojih shranjevanja odpravlja ugibanja pri shranjevanju vina. V kombinaciji s storitvijo SmartThings Cooking storitev priporoča popolno hrano, ki se ujema z vinom, tako kot pravi sommelier. Poleg tega lahko s podporo SmartThings Energy uporabniki v realnem času dobijo vpogled v porabo električne energije hladilnika ter nasvete za zmanjšanje ogljičnega odtisa in prihranek denarja. Način AI Energy Mode to učinkovitost dvigne na višjo raven, saj analizira vzorce uporabe in druge dejavnike ter optimizira nastavitve za varčevanje z energijo.