NEGA KOŽE NA NAJVIŠJI POTENCI

Trideset let potem, ko so leta 1992 trgu predstavili izdelek Rénergie, Lancôme predstavlja novo obdobje visokozmogljive nege kože, ki zagotavlja veliko izboljšanje polnosti kože, učinkuje na gube ter zmanjšuje temne lise, tj. Rénergie H.C.F. Triple Serum. Pionirska formula, ki v enem odmerku združuje kar tri aktivne sestavine, za katere je znano, da imajo komplementarne in sočasne učinke na kožo, vendar so prej veljale za nezdružljive, to so hialuronska kislina, C+niacinamid in ferulična kislina. Ženske opazijo izboljšanje splošnega videza kože že v enem tednu, v dveh, štirih in osmih tednih pa še boljše rezultate. Tako učinkovit, vendar tako negovalen, devet od desetih žensk, ki so testirale izdelek v ZDA, Franciji in na Kitajskem, se je strinjalo, da želijo uporabljati serum Rénergie H.C.F. Triple Serum namesto ali poleg svojega trenutnega seruma. Ob tem lahko govorimo o novem razumevanju in pristopu k negi proti znakom staranja vaše kože. Zapletena mreža zgradbe kože se spreminja v odvisnosti od starosti in življenjskega sloga. S staranjem se povrhnjica tanjša, dermalno-epidermalni stik pa postaja bolj raven. Na povrhnjici se pojavijo druge pomembne spremembe, saj gradniki, kot so kolagen in elastična vlakna, postanejo manj številni, spremenjeni in slabše organizirani.

Nova generacija dermokozmetičnih aktivnih sestavin

HIALURONSKA KISLINA – pridobiva se s postopkom fermentacije s pomočjo biotehnologije in zelene kemije. Hialuronska kislina absorbira 1000-krat več vode kot njena lastna teža, s čimer pomaga zgladiti in napolniti kožo z vlago. Ta hialuronska kislina naslednje generacije zagotavlja izboljšano prodiranje v kožo in remanenco (v koži ostaja 13-krat dlje v primerjavi s standardno hialuronsko kislino). Njene sposobnosti delovanja proti gubam so bile dokazane in vivo.

C+NIACINAMID – derivat vitamina C in niacinamid (vitamin B3) prispevata k uravnavanju tena kože ter delujeta proti temnim madežem. Niacinamid pomaga pomiriti kožo, medtem ko preprečuje pigmentacijo. Derivat vitamina C poskrbi za enakomeren ten.

FERULIČNA KISLINA – ta 99-odstotno čista rastlinska sestavina je pridobljena iz riževih kalčkov ali otrobov z uporabo zelene kemije. Kot močan antioksidant nevtralizira škodo, ki jo povzročijo prosti radikali ter tako kožo zaščiti pred staranjem. S krepitvijo kožne pregrade ferulična kislina prav tako pomaga izboljšati kakovost kože.

Aktivne dermokozmetične sestavine se nahajajo ločene v treh komorah, kjer so zaščitene pred zrakom, svetlobo in nečistočami, s čimer ohranjajo svojo optimalno učinkovitost, preden se pri uporabi pri nanosu zmešajo ob pomoči trojnega aplikatorja. Te tri dermokozmetične aktivne sestavine so združene z glukopeptidi iz izvlečka lanenega semena, ki je prepoznavno gonilo učinkovitosti linije Rénergie. Ta aktivni izvleček lanenega semena vsebuje izjemno veliko peptidov in oligosaharidov: 33 % peptidov, ki krepijo kožno pregrado in podpirajo vlaženje kože, 45 % oligosaharidov (sestavljenih sladkorjev vključno z glukozo, ki izboljšujejo strukturo kože. Ti dve aktivni frakciji delujeta na različne plasti kože in sta bistvena gradnika za preoblikovanje in pomlajevanje kože. Pri tem izdelku govorimo o treh teksturah v enem trojnem odmerku. Kremasta tekstura vsebuje hialuronsko kislino nove generacije in glukopeptide iz lanenega semena. Ta formula je bila razvita in stabilizirana s posebno kombinacijo površinsko aktivne snovi in polimera ter je zasnovana tako, da zagotavlja takojšnje vidne učinke in učinkovitost proti staranju. Lahka emulzija, ki vsebuje derivat vitamina C in niacinamid z nizkim pH za optimalno učinkovitost. Brezbarvna tekstura brezvodnega gela za stabilizacijo in zaščito ferulične kisline ter za zagotovitev optimalne koncentracije in učinkovitosti ob uporabi. 9 od 10 žensk bi svoj izdelek zamenjalo s serumom Rénergie H.C.F. Triple Serum. Ko so jih vprašali zakaj, so ženske po vsem svetu poudarile kombinacijo učinkovitosti in udobja. Ten kože je bil po njihovo bolj enoten, temni madeži so bili vidno zmanjšani, koža pa je bila po njihovem mnenju bolj gladka in mehkejša.

»Blagovna znamka Lancome verjame v opolnomočenje žensk vseh tipov kože s pomočjo najnaprednejših inovacij. Pred tridesetimi leti smo lansirali linijo Renergie, ki je od takrat vsakodnevni zaveznik žensk po vsem svetu, ki mu zaupajo zaradi sposobnosti zagotavljanja visokotehnoloških rešitev in vidnih rezultatov. Sedaj, ko smo že tri desetletja v prvih bojnih vrstah z nego proti znakom staranja kože, smo ponosni, da lahko predstavimo novi izdelek Rénergie H.C.F. Triple Serum. Prvi serum, ki združuje komplementarne sestavine, ki so do današnjega dne veljale za nezdružljive.« Françoise Lehmann, globalna predsednica Lancôme International