NAPOLNITE VOZILO KOT TELEFON

Od zdaj polnjenje električnih ali hibridnih avtomobilov z vtičniki ni več problem. Z modelom Easy Wallbox ™, ki ga ENGIE Eps izdeluje izključno za Fiat Chrysler Automobiles, lahko vaše novo vozilo napolnite kar iz udobja vašega doma. Nova polnilna naprava ENGIE Eps je plug-and-play in takoj funkcionalna, kar je bistvena zahteva za razširjanje elektrifikacije doma.

FCA in ENGIE Eps sta napravo Jeep® Renegade 4xe in Easy Wallbox ™ zato, da bi olajšala razumevanje njene enostavnosti namestitve in uporabe predstavila na mestu,  kjer električnega avtomobila in polnilnega sistema ne pričakujemo:  Piana di Vigezzo (v istoimenski dolini, visoko v Verbanu Cusio Ossola) na nadmorski višini skoraj 1.800 metrov.

Po varnem in lahkem vzponu in spustu po strmem pobočju v električnem načinu je bil Jeep Renegade 4xe povezan z Easy Wallbox ™, nameščenim ob zgornji postaji žičnice, z dih jemajočo panoramo Alp. Easy Wallbox ™ lahko namreč uporablja plug-and-play brez sprememb prek preproste vtičnice Schuko (do 2,2 kW). Easy Wallbox ™ deluje tudi s posebnim namenskim daljnovodom in deluje do 7,4 kW in s tem omogoča hitro polnjenje brez uporabe dodatnih naprav.