NAJBOLJ INOVATIVNA TORBA NA TRGU?

Podjetje Uther, ki je zaslovelo v industriji golfa z izumom prve brisače za golf z dizajnom po meri in prve kolekcije žogic za golf z ikonami, se je odločilo razviti nov ekosistem magnetnih torb za golf. Osrednji del ekosistema, Mag Bag (MB1 cvl), tako ponuja lahko magnetno ploščo, ki je popolnoma skrita in tehta le 150 gramov s širino 0,6 mm.

Patentirani ekosistem izboljšuje udobje golfistov, saj jim omogoča hiter dostop do najpogosteje uporabljenih dodatkov.

Magnetna brisača, držalo za tee-je, torbica za žogice, označevalnik žogic, držalo za rokavice, merilnik razdalje in držalo za telefon so med sedmimi magnetnimi dodatki, vključenimi v prvotno lansiranje. Ob tem lahko igralci golfa lahko zdaj preprosto posnamejo svoj zamah z golfskim držalom Mag Phone Holder, poleg tega pa so dodatki na voljo v treh različnih barvah: Onyx, Snow in Sedona, kar omogoča večjo prilagoditev.

Kot pika na i ovijajoče se zadrge na glavnih žepih, še ena novost na trgu, izboljšujejo že tako močno izboljšano udobje. Omogočajo namreč enostavno vidljivost in dostop do glavnih žepov ter 5 notranjih organizacijskih žepov. Pomembne lastnosti so tudi prevleka za dež, dvojna magnetna sprednja žepa, lupina iz sintetičnega usnja in pregrade po celotni dolžini.

Mag Bag je bil razvit v treh letih in petnajstih prototipih s ciljem ustvariti ultimativno torbo za golf. Označuje začetek Utherjeve predanosti ustvarjanju najobsežnejšega golfskega ekosistema.