NA NOVO OBLIKOVANO SRCE URE

Francoska luksuzna modna hiša Hermès je javnosti predstavila osupljivo posodobitev enega najbolj ikoničnih modelov z zgodovino iz davnega leta 1978: Arceau.

Umetniški kos, imenovan Arceau Squelette, dosega popolno ravnotežje med klasično eleganco in sodobnim dizajnom in s tem ohranja ključne lastnosti ter jih združuje z inovativno, podrobno usmerjeno modernizacijo. Časomer, ki ga krasijo prefinjeni indeksi časa, elegantni kazalci in čisto, 40 mm ohišje iz nerjavečega jekla, je zdaj dopolnjen s popolnoma novo gradientno senčeno safirno časovnico, ki uporabniku nudi pogled v novo oblikovano srce in okostje ure. Gre za samodejni mehanizem Skeleton Sellita SW300 (izključno Hermès) z 42-urno rezervo moči, ki deluje pri 28.800 vibracijah na uro. Komplet zaokroža luksuzen usnjen trak znamke Hermès, ki je na voljo v različnih barvah po vaši izbiri.

Za vse ljubitelje te luksuzne znamke je nova Hermès Arceau Squelette po ceni 8,600 USD zdaj na voljo v izbranih prodajalnah Hermès in na spletni strani znamke.