MOGOČEN GOZD NA VAŠEM ZAPESTJU

Zenith je svojemu ikoničnemu modelu A384 iz šestdesetih let prejšnjega stoletja ponudil zanimivo preobrazbo, ki jo navdihuje divjina, in ustvaril model Chronomaster Revival Safari.

Zenithova oblikovalska ekipa je tako s 37-milimetrskim ohišjem iz titana v obliki tourneau in zeleno številčnico, ki je letos daleč najbolj vroča barva v svetu urarstva, želela barve in teksture čudovite narave približati silhueti A384. Na videz mehka, mat površina in barvni odtenek mikroblastnega titana pri tem povsem spreminjajo videz ohišja, ki je bolj običajno izdelano iz poliranega in brušenega nerjavečega jekla.

Gozdno zelena številčnica Chronomaster Revival je oplemenitena z barvno usklajenim datumskim kolescem z belimi številkami in prikazom v položaju ob pol četrti uri, kar zmanjša njegovo vpadljivost, medtem ko črne kronografske podštevilčnice omogočajo čitljivost z visokim kontrastom. Indeksi in kazalci, prevlečeni z rodijem, so napolnjeni z bež Super-LumiNova premazom “fauxtina”.

Glava ure, ki je vodoodporna do 50 metrov, je pritrjena na gumijast trak v ustreznem zelenem odtenku in pritrjena z zaponko iz mikroblastnega titana. V notranjosti se skriva 5Hz gibanje El Primero 400 Automatic z vrstnim kolesom in 50 urno rezervo moči.

Več informacij lahko najdete v trgovini Malalan na Mestnem trgu 21 v Ljubljani ali na KLIK.