MIŠIČASTA LEGENDA, KI JEMLJE DIH

Po izredno zmogljivem in v omejeni izdaji izdelanem RS7-R, ki temelji na Audiju RS7, je podjetje za predelavo vozil ABT Sportsline svoje znanje vložilo v še en model nemškega proizvajalca: RS6-R.

abt sportsline audi rs6 r avant five door hatchback limited edition 125 units racing 690 horsepower

Tako kot prejšnja izdaja je tudi novi RS6-R omejen na 125 izdelanih enot, podoben pa je tudi seznam nadgradenj. Podjetje je izdelalo povsem nov sprednji del vozila, dodatek okvirja prednje rešetke, dodatek za zadnje krilo, dodatke za stranska krila in posebne ogljikove vložke ABT Aerodynamic, ki ne samo da zmajšujejo težo in upor, ampak tudi ustvarjajo bolj agresiven videz. Izpušni sistem je bil izboljšan z možnostjo iz nerjavečega jekla s štirimi ogljikovimi cevmi, dopolnjenimi z 22-palčnimi ABT visoko zmogljivimi HR kolesi, optimiziranimi za najboljši izkoristek teže. Da bi zmogljivosti še povečali, so pri ABT Sportsline potisnil moč s 591 konjskih moči impresivnih 690 konjskih moči.

abt sportsline audi rs6 r avant five door hatchback limited edition 125 units racing 690 horsepower

Če želite izvedeti več, se lahko obrnete na spletno mesto ABT Sportsline, kjer je možno tudi naročilo enega od 125 izdelanih modelov.