MERCEDES-BENZ PO MERI

Za tiste, ki menijo, da so razred G, CLS, štirikolesni kupe AMG GT, razred S in Mercedes-Maybach preveč “običajni” ima Mercedes-Benz pripravljen pravi odgovor pod imenom “MANUFAKTUR”.

“MANUFAKTUR” je program prilagajanja, ki ga je mogoče uporabiti pri zgoraj omenjenih avtomobilih, podobno kot je to storil Porsche s svojim programom “Sonderwunsch” v 70. in 80. letih. Zamislite si to kot ekipo, ki vam bo uresničila posebne želje in vam omogočila, da v avto vgradite redke materiale, ki so ponavadi ročno obdelani, hkrati pa lahko vaše vozilo oplemeniti z ekskluzivnimi barvami in visokokakovostnimi dodatki v notranjosti.

Stopnja natančnosti izdelave je podobna izdelavi obleke Saville Row, ki je posebej prilagojena vašim željam, zaradi česar je avto vaš osebni podaljšek. V avtomobilih, kot sta Mercedes-Benz razreda S in Mercedes-Maybach razreda S, so podrobnosti, naprimer oznaka “MANUFAKTUR”, prikazane s kromiranimi črkami na sredinski konzoli in kot vezen napis na polici zadnjega stekla, več drugih podrobnosti pa je na voljo po naročilu.

Na primer, “MANUFAKTUR Graphite Grey” sega v zgodnja šestdeseta leta in zajema legendarne avtomobile, kot je 300 SL “Gullwing”, ki je bil že takrat sila poseben. Poleg tega sta tu še “MANUFAKTUR Graphite Metallic” in “MANUFAKTUR Olive Metallic” iz 80. let, “MANUFAKTUR China Blue” pa je bila priljubljena izbira za razred E (W123) in razred S (W126) v 90. letih. Edinstveni odtenki so bili uporabljeni za najboljše usnje Nappa v notranjosti vašega avtomobila, medtem ko so logotipi v notranjosti avtomobila lahko zaključeni v zlatu ali platini za resnično vrhunski videz. Nazadnje, ko odprete vrata, štirje LCD projektorji, vgrajeni v sprednja in zadnja vrata, prikažejo igriv napis »MANUFAKTUR«.

Več o programu lahko izveste pri najbližjemu pooblaščenemu prodajalcu Mercedes-Benz.