MALE PRENOSNE IZVEDENKE CHANEL LES BEIGES

Nazaj v letu 1927 je Coco Chanel stavila na slog življenja v gibanju in v tem podprla ženske v njihovem napredovanju. Večna inovatorka, odločila se je ponuditi negovalne proizvode in ličila v manjših prenosnih formatih. Nepogrešljivi lepotni proizvodi, ki bodo zlahka našli prostor v torbici ali v manjšem potovalnem kovčku za nepričakovana in spontana potovanja.

Pri francoski znamki Chanel so vedno črpali navdih v teh formatih, ker so tako zabavni kot so praktični, za poletno kolekcijo ličil Les Beiges 2023. Hiša se je odločila na nov način upodobiti Les Beiges proizvode in jih ponuja v potovalnem formatu v omejeni izdaji. Les Beiges Summer To-Go collection bo ustvarila samo bistvo sijoče polti in zdrav sijoč videz v miniaturih formatih. Čutni in intuitivni kot vedno, Les Beiges osnovni lepotni proizvodi so popoln sopotnik, s katerimi boste ustvarili svež poletni sijaj, kadarkoli in za vsako priložnost.

Osupljivo prosojen, Les Beiges Water-Fresh Tint v potovalnem formatu (15ml) je na vodi zasnovan proizvod za polt prepojen z mikrokapljicami pigmenta, ki ustvarijo skoraj neopazno, sijočo tančico na koži. V 8-ih odtenkih naslavlja vse tone kož in na koži ustvarijo prečudovit nežno posončen videz. Lahkotna kot nežen dotik, Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream Travel Size (15 g) kožo ogreje in ustvari iluzijo čez vikend porjavele polti na soncu. Ko jo nanesemo na lica, nos, čelo in dekolte s pomočjo prstov ali s čopičem, ta kremni gel, porjavitveni proizvod ustvari ultra naraven končni videz.

Na voljo je v 3 odtenkih s katerimi boste lahko ustvarili porjavitveni videz po meri. Soleil Tan Bronze, zlata karemela, Soleil Tan Medium Bronze, intenzivno topla globoka bež in Soleil Tan Deep Bronz, čokoladno rjava, rahlo satenasto zlata. Pravi lovilec svetlobe, Les Beiges Illuminating Oil Travel Size (50ml) olje, kožo odene in ji podari lesketajoč se sijaj. Obogateno z oljem jasmina ne koži ustvari rahlo bakren, zlat sijaj. Nanesete  ga lahko na obraz, ramena, dekolte, roke in lase. En univerzalni, prosojni odtenek z lesketajočimi se zlatimi in brončenimi delci. Ombre Première Laque odene veke v zlat sijaj in se predstavlja v dveh ikonskih dragocenih odtenkih. Rayon, ki je nežna, sijoča bež in Quartz Rose izrazno sijoča pastelno roza.

Rouge Coco Baume podari sijoč in svež videz ustnicam z dvema novima odtenkoma. Pink Delight, ki je ultra naravna, nežna roza in Sweet Treat, ki izraža polmat rjavkast slez. Kot zaključek poletnega posončenega videza so pri znamki Chanel ustvarili dva nova odtenka rdečila Rouge Coco Flash s pomenljivimi imeni. Destination, kot rožnata bež, ki poudari ustnice z golim sijajem in Escapade, kot poletno rahlo topla opečna rdeča.