MAKSIMALNA KRIVULJA LETA IN RAZDALJA

Bridgestone Golf, eden najbolj priznanih proizvajlcev žogic v golfu, je predstavil e9 Long Drive, novo žogico za golf, izdelano v sodelovanju s strokovnjaki World Long Drive. Nova e9, uradna žogica World Long Drive, je žogica z najdaljšim letom v portfelju Bridgestone Golf in se bo uporabljala na vseh tekmovanjih WLD.

Nova žogica, zasnovana za igralce, ki iščejo maksimalno krivuljo leta in skupno razdaljo, ima dvodelno strukturo z brizgano brezšivno prevleko Surlyn in Bridgestoneovim Tour preverjenim vzorcem 330 vdolbinic, pri čemer jedro z ekstremnim gradientom (mehkejše v sredini, trše proti zunanjosti) proizvaja izjemno hitrost žogice in nizko vrtenje pri dolgi igri. Žogica e9 Long Drive je tudi bolj učinkovita v smislu začetne hitrosti, leta in splošne učinkovitosti.

“Fantastično je bilo sodelovati s športniki iz World Long Drive pri oblikovanju novega e9,” je izjavil Bridgestonov direktor marketinga David Vogrin. “Naš fokus je vedno inovacija, ki vodi do napredne zmogljivosti in z več kot 900 zaposlenimi inženirji za polimere in pionirskimi tehnologijami, kot sta naše gradacijsko jedro in brezšivna prevleka, smo prepričani, da bo ta nova žogica za golf zagotovila izjemno razdaljo za profesionalne igralce na dolge razdalje, kar je še pomembneje za rekreativne igralce golfa. Dejansko je to žogica, ki jo boste vzeli iz torbe za dolgo igro in jo na koncu uporabili za celoten krog.”

Čeprav je bila žogica e9 Long Drive izdelana z mislijo na profesionalne igralce in dolge udarce in se bo uporabljala na vseh uradnih turnirjih WLD v letu 2023, je popolna tudi za igralce, ki ne razvijejo visoke hitrosti zamaha pri dolgi igri. Za razliko od mnogih modelov, ki so usmerjeni na razdaljo in so namenjeni igralcem s hitrejšim zamahom, ima e9 Long Drive jedro z nekoliko nižjo kompresijo, zaradi česar je odlična izbira za vsakogar, vključno s povprečnimi igralci, ki iščejo višjo začetno in končno hitrost ter daljšo razdaljo.

Dvodelna žogica Bridgestone e9 Long Drive bo na voljo od marca 2023 (samo v klasični beli barvi) za 29,99 $ za ducat. Vsem kupcem pri tem proporočamo, da naj si za pomoč pri določanju, kateri vrhunski model Bridgestone je najboljši zanje, preberejo Bridgestoneov vodnik za izbiro žogice za golf.