MAJ NA IGRIŠČU GOLF OTOČEC VAM PRINAŠA …

V dnevih, ko je večino Slovenije zajelo močno deževje, se naše misli rade obračajo na lepe, sončne dneve, preživete na golfskih igriščih v družbi tistih, ki jih imamo najraje. Dobra partija golfa, kozarec penine in fantastično kosilo. Kaj več bi si lahko želeli?

Ste rekli jagode? Potem ste prišli na svoj račun, saj je sezonska ponudba grajske podeželske hiše Golf Grad Otočec te dni obogatena z jagodami! Ob naročilu kozarca penine vam namreč za popolnejši okus, predvsem pa popolnejše doživetje, organizatorji podarijo skodelico dolenjskih jagod, poleg tega pa so na voljo tudi čudovite pomladne jagodne sladice in koktajli z jagodami.

A to kar se tiče novosti še ni vse, saj se bo igrišče Golf Grad Otočec konec maja pridružilo franšizi turnirjev After Job 9, ki se bodo izvajali vsako sredo. Dogodki bodo razpisani na Golf Portalu in spletni strani igrišča, o podrobnostih pa vas bomo tako mi, kot igrišče in Golf Portal obveščali sproti. AFTER JOB 9 je sicer serija tedenskih turnirjev z 9 jamicami na določenem igrišču za privlačne nagrade, kjer lahko igralci spremenijo svoj HCP. Odlična sprostitev in tekmovalni element!

Za konec pa še cenik za letne karte in druge storitve v letu 2023 na igrišču Golf Grad Otočec. Cena letne karte za zakonske pare znaša 3.400,00€, cena klasične letne karte znaša 1.950,00€, tedenska letna karta vas bo stala 1.550,00€, cena letne karte z doplačilom znaša 1.050,00€, med tem ko mladinska letna karta stanee 900,00€. Več informacij o drugih storitvah najdete na spodnji povezavi, kot tudi prijavnico oziroma vlogo za nakup letne karte.