LUKSUZEN NAČIN SHRANJEVANJA DRAGOCENIH ČASOMEROV

RIMOWA, ki praznuje več kot 120 let ustvarjanja iznajdljivih rešitev za vsestranske popotnike, želi svojo interpretacijo potovanja prenesti v povsem novo smer. Po dveh letih natančnega razvoja tako znamka, ki je znana po svoji visokokakovostni prtljagi, predstavlja inovacijo na področju potovalnih kovčkov – RIMOWA Watch Case.

Zaščitna torbica za najbolj cenjene ročne ure združuje z aluminijem prepleteno dediščino RIMOWA s tehničnnimi inovacijami sedanjosti in rokodelskim mojstrstvom preteklosti. Torbica je namenjena novi generaciji popotnikov in služi kot najnovejši dodatek dolgi liniji inovacij izdelkov konglomerata LVMH, ki je napolnjena z novimi elementi in produkti, ki izžarevajo funkcionalno razkošje. Torbico za ure RIMOWA, izdelano v Italiji, odlikuje valjasta zasnova iz aluminija, ki jo zaznamujejo vzporedni utori na ikoničnih podpisnih kovčkih. Kovček, ki se neprekinjeno odpira na obeh koncih, razkriva notranjost iz mikrovlaken s subtilnimi podrobnostmi, ki prav tako spominjajo na istoimenske potovalne kovčke v polni velikosti. Tri odstranljive blazinice in dodatna zgornja zaščitna plast zagotavljajo skrbno zaščito do treh ročnih ur. Torbica za uro je kot nalašč za poznavalce ali popotnike in se zlahka prilega kovčkom, potovalnim torbam ali pa služi le kot okras na mizi vaše pisarne.

Torbica za ure RIMOWA bo od 12. novembra dalje na voljo za prednaročilo na KLIK, na izbrane lokacije in na spletno mesto RIMOWA pa bo prišla decembra letos.

Tags: