LJUBILEJ ZA ZNAMKO BMW

Beseda, ki požene kri po žilah amaterskih golfistov po vsem svetu: Fancourt. Fancourt Golf Resort, ki se nahaja na čudoviti “Vrtni poti”, približno na polovici poti med Cape Townom in Port Elizabethom, od 2. do 7. marca letos gosti 30. mednarodni svetovni finale BMW Golf Cup. V zadnjih mesecih so na igriščih Outeniqua in Montagu potekale kvalifikacije, preko katerih je pravico nastopa dobilo približno 100 tekmovalcev iz 33 držav. Obe igrišči je oblikoval Gary Player in sta med najboljšimi v državi.

“Trideseta obletnica mednarodnega svetovnega finala BMW Golf Cup je poseben mejnik, saj poudarja pomen ljubiteljskega golfa za znamko BMW,” je povedal Jörn Plinke, vodja BMW Golfsport Marketing. „Našim gostom na BMW Golf Cup International, zlasti na svetovnem finalu, ponujamo edinstveno izkušnjo že tri desetletja. Res se veselimo, da se bomo skupaj odpravili v Fancourt na jubilejni turnir, kjer bomo imeli zanj najboljše pogoje. Dih jemajoča golf igrišča, ekskluzivno letovišče, turnir v izvrstnih pogojih in fantastičen podporni program – to je tisto, kar je na voljo svetovnim finalistom. Predvsem pa srečanja z golfskimi navdušenci iz 33 držav, ki dajejo dogodku svojevrsten občutek. ”

Svetovni finalisti bodo tja, kjer se srečata Tihi in Indijski ocean ter se golf in narava združita v popolni harmoniji, odpotovali s svojimi ‘plus 1’.  S svojim zahtevnim, a prekrasnim igriščem z veličastnim gorskim ozadjem, ponuja letovišče popoln golf paket tako ljubiteljskim igralcem, kot profesionalcem in tudi tistim, ki jih golf preveč ne zanima. V razkošnem letovišču se nahajajo tudi tekmovalne sobe s podpornim programom, ki je zasnovan z veliko pozornosti do detajlov, ki zaokrožujejo ta čudovit teden.