LES ACCORDS DE CHANEL, UBERITE PRAVI TON!

To jesen je Studio za ličila francoske blagovne znamke Chanel strokovnost v barvah dvignil na drugačno raven in ustvaril kolekcijo rdečil za ustnice in lakov za nohte, ki se do popolnosti ujemajo z odtenki tekoče podlage Ultra Le Teint Fluide.

Gre za prvo tako kolekcijo, ki nudi brezhiben videz v tonu. Namenjena je vsem, ki si obenem želijo bolj drzen in prefinjen stil ličenja. Ponudba za kožo, ustnice in nohte predstavlja harmonijo in kontrast s pisano in raznoliko barvno paleto, s katero je moč ustvariti videz zasnovan na popolnem tenu. Studio za ličila znamke Chanel je črpal navdih iz svojih izkušenj na področju podlag, ki so jih osvojili skozi vsa ta leta in ustvarili popolno barvno usklajena rdečila in lake za nohte. Ravno zato je kolekcija ličil jesen/zima več kot le enostavno ujemanje odtenkov, vsak odtenek je bil ustvarjen bodisi z rožnatim bodisi z zlatim podtonom, s katerim je moč ustvariti končni videz brez primere dimenzije in sijaja, tudi ko gre za končni videz v tonu.

Proizvod dvojnega standarda barve in formulacije, vsak odtenek se tako predstavlja v dveh podtonih, ki jih lahko izberemo glede na želeni končni videz. Zlati odtenki mehko objamejo ustnice in nohte s svetlobo prepojenim sijajem, medtem ko rožnati poskrbijo za njihovo svežino. Zaradi izjemne barvne natančnosti so odtenki tekoče podlage Ultra Le Teint Fluide usklajeni z rdečilom Rouge Allure in laki za nohte Le Vernis, skupaj pa pomagajo razodeti individualnost vsake ženske. Poigrajte se s kožnimi barvnimi pari in kontrasti.

S kolekcijo, sestavljeno iz 12 novih odtenkov rdečil Rouge Allure in lakov za nohte Le Vernis, so možnosti neomejene. Za nadvse pristen, prefinjen videz, se uporabnice lahko poigrajo s »kožnimi« barvnimi pari in izberejo barvno kombinacijo rdečila Rouge Allure in laka za nohte Le Vernis, ki je najbolj podobna tonu njihove kože. Lahko pa se odločijo za različne barvne kombinacije, s katerimi bodo svobodno izrazile svojo lastno osebnost, ko globina odtenka barve slive še bolj poudari rožnati ton barve palisandra. Vsaka ima svobodo ubrati svoj ton. Rouge Allure je sijoče, satenasto in dolgo obstojno rdečilo z ultra žlahtno teksturo, ki se s kožo spoji in da občutek druge kože. V tokratni kolekciji si boste lahko izbrale obarvani zaščitni lak za nohte Le Vernis, s katerim boste ustvarile osupljive barvne učinke. Je dolgo obstojen in z ultra leskom nudi enakomeren, lakast končni videz. Nikakor pa ne smete spregledati ultra učinkovite, visoko prefinjene tekoče podlage z ultra pigmentirano formulo Ultra Le Teint Fluide, ki zagotavlja brezhiben, sijoče mat končni videz, kot tudi udobje preko celega dne.

Rožnati podtoni šmink Rouge Allure so: 194 Sensibilité nežna roza, 195 Mise à Nu mehka bež, 196 À demi-mot rožnata bež, 198 Nuance rjavkasti rožni les, 199 Inattendu rožnato rjava, 204 Sensation čokoladna sliva, odtenki lakov Le Vernis pa: 937 Harmonie peščeno roza, 939 Singularité svetla pudrasto roza, 941 Spontané prašna breskev, 943 Énigme rožni les, 945 Émotion rjavkasti rožni les in odtenek 947 Désir rjavkasta melancana. V zlatem podtonu boste lahko izbrale Rouge Allure 206 Illusion topla bež, 209 Alter Ego lešnikovo rjava, 211 Subtile rdečkasta bež, 212 Caractère kostanjevo rjava, 214 Instinct zlata čokoladno rjava, 215 Dilemme barva ebenovine ter lake Le Vernis 949 Dénudé prosojna bež, 951 Originel bež barve bele kave, 953 Essentiel karamelna bež, 955 Inspiration karamela, 957 Impulsion svetla čokoladno rjava in odtenek 959 Infinité temna čokoladno rjava. Čudovito prvo dotikanje jeseni vam želimo, na ustih, na rokah ali s prvimi jesenskimi poljubi izjemnih odtenkov vaših ustnic!