LEPOTA PASTELNIH BARV

LOUIS VUITTON predstavlja BUBBLEGRAM, novo kolekcijo torb, ki je v celoti posvečena pastelnim barvam. Torba BUBBLEGRAM, ki je dobila ime po eksplozivnem spektru barv, zaobljenih, mehurčkastih oblikah in ikoničnem monogramu, je na voljo v štirih modelih: OVER THE MOON, PAPILLON, ALMA in WALLET ON STRAP. Vsak model je na voljo v različnih odtenkih: ICED BLUE, DRAGON FRUIT, BANANA, SNOW in BLACK.

Kot vsaka stvaritev Hiše, je kolekcija BUBBLEGRAM rezultat izjemnega znanja in izkušenj, hkrati pa je izdelana v ateljejih z uporabo najnovejših tehničnih postopkov, specifičnih za vsak model. Svetleče telečje usnje vsake torbe je vezeno z monogramom, kar daje vsaki različici izviren prešiti videz, hkrati pa je torba na otip prožna in mehka, skoraj kot oblak. Samo spretnosti strokovnjakov LOUIS VUITTON bi lahko dosegle to igro obilja. Na primer, vezenje torbe ALMA BB zahteva več kot 15 tisoč šivov, to pa zato, ker je vsak model izdelan ročno, da se zagotovi največja natančnost pri razporejanju šivov. Dejstvo pa je še eno, vsi modeli torb BUBBLEGRAM imajo nov podpis: modeli OVER THE MOON in PAPILLON ponujajo verigo, najlonski naramni pas pa edinstven napis LOUIS VUITTON. Tkana podloga je poudarjena z ujemajočim se vzorcem Monogram Nano.

Ta barvita in brezkompromisna kolekcija je kot nalašč za generacijo, ki veliko potuje in želi izkoristiti vsestranskost torb. OVER THE MOON lahko nosite na sedem različnih načinov po zaslugi naramnice in zlate verige. Z obarvanostjo, prožnostjo in obsežnimi detajli se BUBBLEGRAM te sezone popolnoma prilega vsaki stilski usmeritvi. Kolekcija je že na voljo in bo še razširjena z novimi, vabljivimi barvami.