LEGENDA O PREOBRAZBI IN OBNOVITVI

Legendarna moč narave, obkrožena s svetlobo. Podpira sposobnost obnove kože in učinkovitejšo regeneracijo kože. Dve redki in dragoceni sestavini, ki izkoriščata življenjsko moč narave, le ti skupaj pomagata koži, da se obnovi. Zelišče Enmei, iz gozdov svete gore Koyal. Izvleček semen iz cvetov kamelije za pospešitev regeneracije.

V iskanju legendarne lepote • Izjemna linija Legendary Enmei, namenjena ženskam, ki želijo doseči najlepši videz kože. Z izbranim ritualom. Izkoristiti vse njene možnosti.

Legendarna moč narave • Dragocenost zelišča Enmei in njenih obnovitvenih lastnosti in povezave z dolgim življenjem temelji na zgodbi o menihu Kobo Daisha, ki naj bi z zeliščem pozdravil bolnega popotnika. Zelišča za kremo Shiseido Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream nabirajo samo ob tako imenovanih »tensha nichi« dneh, ko so mistične moči vesolja na vrhuncu. Zelena dragocena svila, ki jo najdemo v neokrnjenih japonskih hrastovih gozdovih je izjemno redka. Njena zapeljiva svetlo zelena barva, kot njena občutljivost in mehkoba, se ujemata z njeno elastičnostjo in trdnostjo.

Izvleček semen kamelije • Podaljšuje življenje in podarja antioksidante našim genom. Za pospešitev obnovitve. Za optimizacijo energije, ki jo koža potrebuje za obnovo. Izbira in odstranjuje neaktivne generatorje energije, s čimer je obnova kože učinkovitejša in hitrejša. Izvleček semen kamelije pridobivajo iz cvetov gojenih na GotoIslandu, na Japonskem, kjer kljub težkim razmeram, saj so obkrožena z oceanom, uspeva. Le to je do pridoneslo k ugotovitvi, da kamelija iz te regije spodbuja alternativno avtofagijo – razgradnji proces celici lastnih sestavin, ki so odvečne ali poškodovane.

Legendarna učinkovitost • Naše obrazne konture so ključ do lepega, negovanega videza. Koža prežeta z energijo in podprta s procesom stalne regeneracije se veliko bolje upira gravitaciji. Bogata tekstura, ki kljub temu lahkotno objame vašo kožo. Hitro se vpije, koža je vidno zglajena in negovana. Dišava, mešanica cvetlic japonske rože hamanasu, sakure (češnjevih cvetov) in ume (japonske marelice), bambusa, kamelije in glicinije tvorijo čudovito nežno noto v kremi Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream. Vznemirljive sestavine učinkujejo pomirjujoče in navdušujoče, kot nepozabna japonska pokrajina. Naj bo linija Future Solution LX Legendary Enmei vaše legendarno razkošje in negovalna rutina.

Legendarni dizajn • Linijo izdelkov Future Solution LX sestavlja že legendarna zunanja oblika, tako značilna za Japonsko. Le ta izraža lepoto tako sestavin kot tudi izjemno učinkovitost samih izdelkov in ne nazadnje samo tradicijo in izbranost. Nežno zelena barva, ki se preliva čez biserno polarno svetlobo izdelkov, nas spominja na zelišče Enmei, zeleno dragoceno svilo. Zlat podstavek v ovalni obliki odraža popolno a obenem nepopolno lepoto, ustvarjeno v naravi. Pomenljiv in razkošen dotik, ki poudarja posebnost in izbranost Legendary Enmei negovalne rutine. Shiseido z novo linijo nadaljuje zgodbo o izjemni preobrazbi in obnovi vaše kože. Ritual izjemnosti, ki ga kozmetična hiša Shiseido skrbno poudarja skozi njihove izdelke, je skrb za vas in vašo zdravo, čudovito kožo.