LAHKOTNOST POPOLNE PREKRIVNOSTI TEINT IDOLE ULTRA WEAR

Z lahkotnostjo popolne prekrivnosti in 24-urno obstojnostjo Teint Idole Ultra Wear pred 25 leti prvič dokaže, da lahko dolgotrajna obstojnost zagotavlja tudi lahkotnost.

Sedaj znamka Lancôme predstavlja novo negovalno sijočo formulo Teint Idole Ultra Wear & Glow. Zaradi dolgo obstojne srednje prekrivne moči, je koža videti enakomerna s 24-urnim zdravim sijajem. Kombinacija nanosa več slojev za bolj intenzivno prekrivanje in učinek popolne kože ter združitvijo dolge obstojnosti in nege, pri čemer koža dobi takojšen in dolgotrajen učinek zdravega sijaja. Zendayina vizažistka, Sheika Daley, ki je odgovorna za najbolj ikonične lepotne videze, je nadarjena samoukinja, ki je prelomnico v karieri doživela z delom v oddaji Oprah Winfrey Fridays Live, kar je vodilo v tkanje povezav s številnimi velikimi umetniškimi imeni, vključno z Lancômovo ambasadorko Zendayo. Sheika je tudi podjetnica z lastno linijo trepalnic. V okviru kampanje Teint Idole Ultra Wear Care & Glow se je pridružila ameriški igralki, da bi odkrila, kako delujejo ključne učinkovine za nego kože v novi formuli. Stilist, Law Roach in Zendaya sodelujeta že dvanajst let. S svojim nenehnim stilskim eksperimentiranjem sta s svojo ustvarjalno sinergijo razburkala modni svet, kar ju je popeljalo od seznama najbolje oblečenih do nedavnega naziva »stilist leta«, ki ga je Law Roach kot prvi stilist prejel že drugo leto zapored. V novi Lancômovi kampanji Law, kjer tudi sam uporablja podlago, da kožo pospremi skozi zelo zahteven dnevni urnik, spregovori o dolgotrajnem učinku pudra Teint Idole z dvojnim delovanjem pri negi in sijaju kože. Lancômova tehnologija Neo-Glow uporablja izjemno lahkotno tehnologijo, ki se zlije s kožo, zaradi česar se tudi formula učinkovito poveže s kožo, ne da bi se usedla, sprijela ali prenesla na druge dele obraza. Svetlost njenih pigmentov naravno poudari obrazne poteze in poskrbi za izjemen zdrav sijaj do 24 ur. Srednja prekrivnost, ki se lahko nadgrajuje, prekrije nepravilnosti in ohrani obstojnost ves dan. Učinek na enakomerno polt kože ter sijaj sta takojšna in se ohranita zaradi teksture, ki je odporna proti vplivom vsakdanjega življenja in se ne prenaša na druge dele obraza, medtem ko zagotavlja naravni videz kože. Novo formulo Teint Idole, ki ponuja temelj za nego in sijaj kože, krasijo izboljšane lastnosti seruma za izboljšanje kože neposredno po uporabi in med samo uporabo. Po štirih tednih njegova 82-odstotna formula, ki koži daje sijaj, naredi teksturo bolj gladko in enakomerno.

Mikroinkapsulirana hialuronska kislina, ki je znana po tem, da lahko zadrži do 1000-krat več vode od svoje teže, napolni kožo s hidratantno mehkobo. Mandljeva kislina je znana po tem, da sčasoma izboljša in zgladi površino. Dan za dnem je tako vaša koža lahko še bolj sijoča. Prekritje drobnih nepravilnosti ali le izenačitev tena, v vsakem primeru boste navdušene!

Nakup je pri nas možen v trgovinah Mueller in Maxi ter v blagovnici NAMA.