KRISTAL ROGAŠKA – PREFINJENOST IN KVALITETA SVETOVNEGA SLOVESA

V Steklarni Rogaška svoje bogato znanje izdelave in oblikovanja kristalnih izdelkov črpajo iz več kot 350-letne tradicije. Kristal iz Steklarne Rogaška je po svetu poznan predvsem po izjemnem sijaju in jasnosti s pridihom nebesne modrine. Steklarna Rogaška v dolgoletni tradiciji s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja. Prav vsi izdelki so še vedno izdelani ročno, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija. Vrednost kristala je v svetu izjemno cenjena in ponosni smo lahko, da kristal iz Rogaške krasi številne palače, poslovne zgradbe, hotele in vile po svetu. Rogaška je kristalno jasna izbira, kadar iščete darilo.

 

Kristalni izdelki niso namenjeni le dekoraciji prostora, temveč imajo izjemno uporabno vrednost. V Sloveniji imamo radi lepe in vrhunske stvari, kamor sodijo tudi izdelki Steklarne Rogaška. Med posebej lepe in elegantne sodijo kristalne vaze, katerih se razveselijo dame. Tudi sijoče brušene sklede lepo obogatijo omizje. Med izdelki najdemo uporabne majhne pozornosti, kot so skodelice za kavo ali čaj. Zagotovo niste pomislili, da lahko kristalno posodico uporabite za shranjevanje nakita ter za dopolnitev kotička s kozmetiko. Kristal je lahko prefinjeno vsestranski izdelek. Ljubitelji vrhunskih vin vedo, kako pomembno je imeti vrhunski in elegantni vinski kelih. Ta mora biti ustrezne oblike in iz kvalitetnega stekla, v katerem bodo karakteristike vina lahko pravilno izražene. Dodatni kanček prefinjenosti na mizi ustvarijo ročno brušeni vinski kelihi, medtem ko gladko pihane vinske kelihe Steklarne Rogaška lahko najdete tudi v izbranih Michelinovih restavracijah po Sloveniji. Pri moških so zelo priljubljeni kozarci za žgane pijače. Številne oblike kozarcev, za različne vrste žganih pijač, so na voljo z atraktivnimi brusi, ki dajejo karakter kozarcu. Domačega barskega kotička ali vitrine si brez brušene kristalne steklenice iz Rogaške, kozarcev in posode za led ne znamo predstavljati. Darilni seti s steklenico in kozarci, so lahko tudi čudovito darilo, ki se ga razveseli vsak moški. Steklarna Rogaška je znana tudi po izdelavi unikatnih trofej in pokalov za športne, kulturne ter protokolarne dogodke.

 

Izdelke Steklarne Rogaška si lahko ogledate v živo v razstavno prodajnih salonih v Ljubljani (Mestni trg 22), v Kopru (Čevljarska ulica 15) in v Rogaška Slatini (Ulica talcev 1). V Rogaški Slatini si lahko, v sklopu turistične poti, ogledate kako nastajajo kristalni izdelki Steklarne Rogaška in se sprehodite skozi ‘’Hall of fame’’, kjer so razstavljeni številni pokali, trofeje in protokolarna darila, ki so jih prejeli najboljši športniki, kulturniki in znane osebnosti svetovne politike.

 

V spletni trgovini lahko do 28.2.2020, izkoristite ekskluzivni 15% popust za nakup izdelkov iz serije DIAMOND. Pri nakupu uporabite promocijsko kodo GOLF15.