KRISTAL IN ABSOLUTNA EKSKLUZIVNOST

Gostje hotela Baccarat New York, ki bodo v tej praznični sezoni rezervirali Maison Privé, najvišje nadstropje (12.) s strani nagrad Forbes Five Star in AAA Five Diamond priznanega hotela, lahko uživajo v vrhunski ekskluzivnosti. Ta edinstveni zasebni hotel, zasnovan za turiste in goste v New Yorku, ki želijo dodatno mero varnosti in storitev, ponuja bivanje za do 30 gostov in olajša bivanje v mestu z ekskluzivnim dostopom do številnih ugoodnosti na najbolj priročen način.

Kaj imamo v mislih? Vrhunsko in z izjemnimi idejami navdihnjeno kulinarično izkušnjo kar v sobi, edini Spa de La Mer v državi, glamurozni 55 metrski bazen s »potopljeno plesno dvorano« in najsodobnejši fitnes center. Vse to in še ven izboljša že tako fantastično doživetje v »najčudovitem letnem času«.

Izpostviti pa moramo še suito Baccarat, prepojeno z mehko, subtilno barvno paleto v odtenkih šampanjca, slonovine, platine, nerjavečega jekla in čokoladno rjave barve. Gre za resnično luksuzni hotelski apartma, ki pod svojoo streho ponuja vrsto salonskih prostorov, ki se raztezajo od preddverja do prostorne dnevne sobe. Zasebni Bar Baccarat z lastno toaleto ponuja vino in žgane pijače, postrežene v kristalnem servisu Baccarat, na voljo pa sta tudi ločena zasebna premijska toaletna in medijska soba z ultramoderno tehnologijo. Glavna spalnica gostom ponuja posteljo z baldahinom in lakirane stene, medtem ko kopalnica iz belega marmorja, podobna tistim v luksuznih spa centrih, ponuja globoko, prosto stoječo kad. Po celotni nastanitvi lahko gosti opazijo veliko dodatkov s kristali Baccarat, ne manjka pa niti kuriranih izvirnih umetnin in arhivskih risb iz zbirke Baccarat.

Kaj pa če vam povemo, da se ekskluzivne ugodnosti tukaj še ne končajo? Skozi hotelsko partnerstvo z luksuznim trgovcem na drobno Saks Fifth Avenue je gostom 12. nastropja namreč na voljo darilna kartica v vrednosti 1000 USD (na sobo), ki jo je mogoče unovčiti v bližnji trgovini, hkkrati pa vam pripada ekskluziven dostop do zasebne praznične nakupovalne izkušnje v klubu Fifth Avenue, ki je na voljo izključno gostom Maison Privé.

VEČ INFORMACIJ LAHKO NAJDETE NA KLIK.