KONJENIŠKO OBARVANI LUKSUZNI LEPOTEC

Bentley Mulliner je svojo kolekcijo dopolnil z izdajo resnično po meri izdelanega kabrioleta Continental GT, ki je navdih dobil kar v svetu konjeništva.

 

 

Ta edinstveni Continental GT Cabrio uteleša nešteto posebnosti, ki temeljijo na prednostih Bentleyjevega ikoničnega Grand Tourerja z odstranljivo streho. Projekt navdahnjen s strani največjega dirkališča na svetu in domom najbolj vznemirljivega in prestižnega dogodka na koledarju konjskih dirk, festivala Cheltenham, je posebej naročil Bentley Bristol, vozilo pa je bilo ročno izdelano v tovarni Bentley Mulliner v Creweu. Da bi proslavili navdih avtomobila, so slednjega pred kratkim fotografirali na gradu Jackdaws – slovitem trening centru za konje in domu Jonjo O’Neill Racing, le 10 kilometrov od dirkališča Cheltenham.

 

 

Avtomobil je opremljen z obema paketoma najsodobnejših Bentleyevih tehnologij za pomoč vozniku in sicer z Bentley Touring, ki vključuje pomoč v voznem pasu, prilagodljiv tempomat, Bentley Safeguard Plus, paket za izboljšano nočno vidljivost in pametni zaslon, ter Bentley’s City Specification, ki vključuje kamero za pogled od zgoraj, prepoznavanje prometnih znakov, pomoč v mestu, opozorilo za pešce, opozarjanje za vzvratno vožnjo, samodejno zatemnitev ogledal in prostoročno odpiranje prtljažnika.