KO SPREGOVORI RDEČA

Bi rdeča lahko spregovorila? Chanel ji daje to možnost v kolekciji ličil pomlad–poletje 2023, s katero bodo lica pordela vse do senc, briljantna energična črta bo očem podarila tleč pogled, ustnice pa bodo videti slastno čutne. Rdeča barva kot odklon od tradicije, ki pomika meje svojih barvnih možnostih.

To je še najbolj očitno pri Les 4 Rouges Yeux et Joues, dveh posebno oblikovanih paletah v velikem formatu, ki zaznamujeta novo priložnost rdeče. Vsaka ponuja barvno harmonijo štirih mat in satenastih odtenkov, s katerimi je moč ustvariti raznolike zadržane in intenzivne videze, ki bodo izpolnili vsako vašo željo in muho. En odtenek služi kot vodilna rdeča nit, skrita povezava, ki združuje kreaciji s popolnoma novimi odtenki, mat opečno rdeča, s katero boste lahko ustvarili še več barvnih kombinacij in učinkov. Rdeči odtenki v paletah, te lahko nanašamo tudi na lica kot rdečilo ali osvetljevalec, na očeh kot senčilo ali črtalo, da ustvarimo toplino in definicijo, vse do lic za prosojni soj barve.

Skratka kjerkoli želite, saj so popolni za mešanje in kontrastiranje, z mešanjem pa ponujajo še več posebnih odtenkov.

Opečno rdeča in topli rožni les, breskev in rožnato zlati osvetljevalec, rožnata bež in terakota rdeča. Sijoči, prosojni in obenem živahni, ti rdeči odtenki izražajo različna čustva, intenzivna ali nežna, s katerimi je moč ustvariti tako osupljiv kot tudi zadržan končni videz. Prilagodljive, za uporabo enostavne odtenke palet lahko kombiniramo z vlažilnim balzam osvetljevalcem Baume Essentiel. Rouge Frais, ki ličnice poudari s svežim in zdravim sijajem. Za še bolj poudarjene oči pri znamki Chanel ponujajo tekoče črtalo Le Liner De Chanel v odtenku Rouge Noir in svinčnik črtalo Stylo Yeaux Waterproof v odtenku Or Rose. Chanel je ustvaril Rouge Grenat odtenek nove maskare Noir Allure za videz trepalnic, ki še bolj poudarijo zadimljen rdeči videz. Idealen odtenek, ki ga lahko nanesemo samo po konicah trepalnic v kombinaciji s črno. Rdeča se povzdigne na ustnicah z rdečilom Rouge Allure Velvet, zadržana slez bež, nežna pudrasta oranžna, opečno rdeča in drzna pudrasta rdeča.

Pomladno-poletno kolekcijo zaokrožujeta laka za nohte v odtenkih Watermelon in Rouge Cuir. S širitvijo možnosti rdeče barve in z njo ustvarjenim nadvse elegantnim stilom je kolekcija ličil pomlad-poletje 2023 znamke Chanel odločen zagovornik svobodne ženstvenosti brez zadržkov. Skupaj z novimi odtenki rdečila Rouge Allure Velvet odločno zagovarja prepričanja Gabrielle Chanel in potrjuje njeno zaobljubo, da je ženski treba dati svobodo gibanja in neodvisnost.