KITAJSKA TRADICIJA IN UMETNOST POTOVANJA

Louis Vuitton že od leta 1854 na svet prinaša edinstvene modele, ki združujejo inovacije s slogom in vedno stremi le k najvišji kakovosti. Danes je hiša še naprej zvesta svojemu ustanovitelju Louisu Vuittonu, ki je izumil pristno »Umetnost potovanja« s pomočjo prtljage, torb in dodatkov, ki so bili kreativni, elegantni in praktični. Od takrat je drznost oblikovala zgodbo Louisa Vuittona, ki je v skladu s svojo dediščino skozi vsa leta odpiral vrata arhitektom, umetnikom in oblikovalcem, ves čas pa je razvijal druge luksuzne kose, kot so oblačila, čevlji, dodatki, ure, nakit in dišave. Ti skrbno ustvarjeni izdelki pričajo o zavezanosti Louisa Vuittona k odlični izdelavi.

Med temi izdelki je tudi Tambour Moon, ki je na trgovske police prišel leta 2017 in letos dobil novo preobleko. S slednjo ohranja izvirnega duha, obenem pa časomeru daje nov, atraktiven videz s krivuljo na ohišju, ki spominja na polmesec. Zaradi zasnove številčnice in neskončnih možnosti prilagajanja, ki jih ponuja paleta več kot 100 zamenljivih trakov, Tambour Moon izraža duha potovanja in demonstrira spretnost in ustvarjalnost znamke Louis Vuitton. Novi model za moške in ženske, ki združuje estetsko prefinjenost in privlačne funkcije, tako predstavlja več novosti, med katerimi je tudi konkavna oblika številčnice, ki ustvari idejo o globini in edinstvenih odsevih, ki vabijo pogled globoko v srce ure. 24-urni prikaz časa omogoča uri, da jo uvrščamo v kategorijo pravih GMT ur zasnovanih z mislijo na nežnejši spol. Ura je strankam na voljo v različnih premerih (35 mm, 39,5 mm ali 44 mm), ne glede na to, za katerega se odločite, pa na vašem zapestju prevladujeta občutek urbanega nomadstva in eskapizem. Medtem ko kazalci prikazujejo lokalni čas, je domači čas enostavno berljiv na privlačni časovnici, ki je bodisi brušena ali peskana. Poglede še posebej lovi dvobarvna prirobnica, povezana z indikatorjem dneva, ki omogoča lažjo berljivost, stranke pa lahko izbirajo tudi med dodatnimi monogramskimi rožicami ali barvitimi zastavami. Ohišje iz jekla tako skrbi, da je Tambour Moon Dual Time zelo robusten, medtem ko številčnica ponuja privlačno paleto možnosti glede barve, oblike in dodatkov. Ženske različice so na voljo v črni ali rdeči barvi, bolj dragocena različica pa je na voljo tudi z dodatki diamantov. Za poseben videz na eni od moških ur skrbi poseben PDV premaz, vsi modeli v novi kolekciji Tambour Moon Dual Time pa se pohvalijo s kvarčnim gibanjem, ki poleg tega, da je zelo natančno in uporabniku prijazno, omogoča dostopnost ure vsem, ki jim je slog Louis Vuitton všeč.

No, model Dual Time pa ni edini novi sodoben izraz zapestne umetnosti, s katerim nas razvaja ta luksuzni velikan. Novost je namreč tudi prenovljeni in predvsem ekskluzivni Tambour Horizon, ki še naprej raziskuje svet usnja z 12 novimi različicami. Te se igrajo z ikoničnimi slogi hiše in vključujejo simbole kitajskega zodiaka: podgana, vol, tiger, zajec, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes in prašič. Ura Tambour Horizon ponuja edinstveno povezano izkušnjo zaradi vrhunskih tehnologij, ki ostajajo zveste potovalnemu duhu hiše, luksuznim vrednotam in ustvarjalnosti. Vsi novi kosi v kolekciji v premeru merijo od 42 do 42,9 mm, v višino pa le 12,9 mm, s čimer ura našemu zapestju nudi dotik elegance in prefinjenosti.