KATERO JAKNO IZBRATI ZA JESENSKE GOLFSKE AVANTURE?

Jesen in s tem jesenski golf sta uradno pred nami, kar pomeni, da je počasi čas za jakne in druga toplejša oblačila. Izbira pravih zgornjih oblačil za igro golfa je lahko še kako zapletena: želite nekaj dovolj debelega, da vas greje, a dovolj lahkega, da vam omogoča svobodo gibanja, ki jo potrebujete za udobno igranje.

Na srečo lahko izbirate med številnimi možnostmi, ki niso samo popolne z vidika zmogljivosti, ampak so videti tudi dovolj elegantne, da v njih brez sramu oditete tudi v bližnjo restavracijo na kavo ali kosilo. Spodaj si oglejte nekaj naših najljubših kosov letošnje jeseni.


Greysonova jakna Yukon vas bo to jesen pripravila na bridki vetrič in dež. Ta hibridna jakna nudi obloženo sprednjo stran z diamantno prešitim prsnmi žepom, obložena pa je standardnim polnilom Primaloft Gold, ki skrbi, da bo vaše telo ostalo prijetno toplo tudi med najbolj napeto igro v dežju.

Nakup: KLIK.


Ko ni dovolj hladno za zimsko puhovko, je jakna Nike Repel vaša topla, vodoodbojna rešitev. Edinstvena oblika jakne spominja na hibrid srajce in jakne, ta pa nudi poseben, eleganten a vendarle športen slog vsaki priložnosti.

Nakup: KLIK.


Prešit material PRIMALOFT jakni PUMA STLTH zagotavlja najboljše razmerje med težo in toploto v industriji. S kombinacijo prešitega vodotesnega materiala in vrhunskega sloga, bo ta jakna kos vsem vremenskim napovedim, primerna pa je tudi za sprehod po parku ali druženje po igri.

Nakup: KLIK.


Ta nepremočljiva jakna za golf Galvin Green Alec Kings Blue  je opremljena s funkcijami, zaradi katerih se boste na igrišču za golf počutili prijetno in toplo ne glede na okoliščine. Če ste resen igralec, ki se na vreme ne ozira, potem je to jakna za vas!

Nakup: KLIK.


Jakno ARGON HYBRID HOOD JKT sestavlja edinstven material, pri katerem je izolacija vdelana v tkane kanale, ne da bi pri tem uporabili šive. Rezultat je tkanina, ki je bolj odporna proti vetru in vodi, saj zrak in voda ne bosta puščala skozi prešito oblogo.

Nakup: KLIK.

Upamo, da smo vam z nekaj predlogi vsaj malce olajšali izbiro nove jakne, vsekakor pa si želimo, da bomo ne glede na izbiro opreme in oblačil lahko na igriščih preživeli čim več dni. Pa lepo igro!