KARAKTER, KI ZASIJE V TRENUTKIH PRAZNOVANJA

Dve legendarni hiši, Balmain in Chivas Regal, sta združili moči, da bi presegli to, kar po navadi pričakujemo v svetu luksuza in žganih pijač ter ustvarili posebno steklenico v omejeni izdaji, ki je navdihnjena z zlatim oklepom močne Balmainove vojske današnjega dne.

Navdih za celotno sodelovanje dveh velikanov svojega področja, ki delita skupne vrednote zapisane v presežnikih, Balmain in Chivas XV, tako predstavlja Balmainova ikonična oblikovalska koda, okarakterizirana z oklepom »Golden Armour« pod budnim očesom Olivierja Rousteinga, Balmainovega kreativnega direktorja. Balmainov ščit je močan, čvrst in zaželen, njegova vojska pa vedno zvesta. Na drugi strani je viski v steklenici dragocen in poseben, svoje čvrste temelje pa gradi na kultni vlogi pijače za praznovanje najpomembnejših mejnikov in trenutkov. Balmain je kot rečeno zgradil zapuščino, ki se je zgledovala po konceptu oklepa, okrašenih, zapletenih, razkošnih elementov, ki služijo kot čudovit podaljšek notranje moči slehernika. So odraz karakterja. Karakterja, ki je prav tako odločen in zaščitniški kot veriga ali železni oklep. Pravi Balmainov karakter je neustrašen pri samoizražanju in pri uspehu ne izbira sredstev. To so te prej omenjene vrednote, ki jih Chivas povezuje z luksuzno francosko hišo. Razumevanje, da je notranje enako močno in pomembno kot zunanje. Te prave moči in sijaja ni mogoče zadržati. Chivas in Balmain razumeta, da ta moč karakterja zasije v trenutkih praznovanja, ustvarjanja in izražanja.

To je moč, ki se pojavi po temi. To je oklep za noč. S to edinstveno priložnostjo in sodelovanjem sta Chivas in Balmain konceptualno naredila vidno, abstraktno pa realnost. Proslavljata tiste, ki s ponosom nosijo ta oklep znotraj in zunaj in v svet vabita tiste, ki si upajo. Te steklenice pa niso zasnovane za mirno čakanje v vašem mini baru. Ravno nasprotno, ustvarjene so za soj žarometov, ustvarjene so za to, da so opažene. Pritegnejo pozornost kot nastop svetovne zvezde v ekskluzivnem nočnem klubu ali na prestižnem dogodku.

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”